Musze w mieszkaniu zainwestowac w ww. towar. Najlepiej w jednej firmie zeby jeden balagan byl, i ma byc tanio i dobrze. Narazie znam dwie historie gdzie bylo jedynie drogo.
auto: 500SEC i inne
silnik:: 5.0
moc: 326km Pomógł: 12 razy Dołączył: 10 Maj 2009 Skąd: WZ
Wysłany: Sob 01 Sie, 2009
dzik napisał/a:
tanio i dobrze
Zapłacisz dwa razy, najpierw tanio, później dobrze. Ogólnie nikt za psi ch. nie przyjdzie tego zrobić, niestety w tej branży nie obracam się zbyt często i nie mam za wielu kontaktów (ja zajmuję się kompleksowo sanitarką), ale w poniedziałek podjadę na budowę, gdzie mają zleconą całą wymianę stolarki w szkole na Saskiej i podpytam właściciela firmy o ewentualne koszta + okna.
_________________ EM-AIR SYSTEM
www.em-airsystem.pl
Wentylacja | Klimatyzacja | Chłodnictwo
auto: Renault Clio
silnik:: F4R 738
moc: 188km Pomógł: 132 razy Dołączył: 13 Mar 2008 Skąd: Będzin
Wysłany: Nie 02 Sie, 2009
dziku, Czy znasz konkretne wymiary? My współpracujemy z jedną firmą która robi okna i drzwi nam robili już kilka mieszkań w rodzinie plus firma ojca i do tej pory byliśmy zadowoleni. Co prawda nie wiem jak z transportem i czy na Wawe to będzie opłacalne ale mogę zapytać jaki koszt.
Zapłacisz dwa razy, najpierw tanio, później dobrze. Ogólnie nikt za psi ch. nie przyjdzie tego zrobić
Nie napisalem ze za "psi ch*", tylko ze nie wierze w bajki ze wysoka cena gwarantuje jakosc. Nie gwarantuje, a znam dwa takie przypadki ze okna za kupe $$$ hiper duper nie dzialaja po dwoch latach, reklamacja nie uznama "niewlasciwe uzytkowanie".
Swoja droga, jesli znacie rzeczoznawce w tych sprawach to podam znajomym, wszyscy z ksiazki sie rozpuscili i nie maja czasu "na pierdoly".
Chce zaplacic wystarczajaco duzo by bylo dobrze, ale nie wiecej.
Geko, nie jest to jakies duze zamowienie, dwa duze okna i drzwi. Jesli maja jakis oddzial w wawie i zajmuja sie detalem to chetnie, ale nie jest to jeszcze deal na okna w duzym domu
auto: MZK KZK PKP
silnik:: zależy który
moc: jest w tobiekm Pomógł: 33 razy Dołączył: 09 Kwi 2006 Skąd: Katowice
Wysłany: Pon 03 Sie, 2009
Z czasów jak ja siedziałem w oknach, to REHAU sie opłacał. Miał niezła jakoś, ale cena też była troszeczke wyższa. Bad-i miał też jakies wtyki w oknach
A drzwi to jednak najlepiej Gerde brac.