niestety sledze tylko relacje internetowa, oglada ktos to moze na zywo?, z relacji brzmi kozacko, szczegolnie po dolaczeniu kiboli. Moze ktos ma fajne fotki?
auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Wto 21 Lip, 2009
kazdy ma wlasne hobby..
jest policja - powinna spacyfikowac bez zastanowienia - manifestacja nie została zgloszona do urzedu miasta i nara.. zamieszki w centrum stolicy?!
to ze ludziom sie nie podoba to normalne.. mozna zrozumiec. nie rozumiem za to jak mozna dopuscic to sytuacji gdzie centrum jest sparalizowane przez protestujacych.. wyciac w pień !
policja powinna sie tym chyba zajac dosc stanowczo..
jest decyzja sądu, czesc juz rozkladaja.. nie ma co sie pieklic tylko trzeba szukac nowego miejsca zanim reszta najlepsze miejscowki podpierd...
_________________ Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba.
auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Wto 21 Lip, 2009
obejrzalem filmiki z tvn24..
policjanci jednak sie nie patyczkuja.. typek dostal z armatki wodnej po twarzy.. jest ok, daja rade chlopaki
ja bym wyslal jakis czolg.. Michal?
_________________ Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba.
ja pierdziele, zajebiście żenujące, aż szkoda komentować
z jednej strony tracą miejsce pracy, ale to nie powód żeby robić dzicz na ulicy
wiadomo dobra miejscówka to nie chcą stracić źródła zarobku, ale przecież oni mają się tylko przenieść a nie całkowicie zamknąć
w całej Polsce ludzie tracą miejsca pracy i jakoś nie robią rozróby na ulicy
ja to pierdyle, zdejmuję kominiarę
zakladam ja wtedy, gdy idę na robotę
kopyto biorę wjeżdzam na ostro
powinni wszystkich zadymiarzy rozpierdolić, wjebać im mega wysokie mandaty i jeszcze jakieś kary