auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
Wysłany: Śro 22 Lip, 2009 Miejsce urban
Elo
Szukam miejsca do nakręcenia filmidła. Chodzi mi o jakieś stare fabryki, mogą być też w miare nowe, nie zniszczone.
Problem jest taki że będziemy tam latać z bronią ostrą, bardzo ostrą, i nigdzie nas nie wpuszczą, więc potrzebujemy opuszczonych miejsc.
Okolice wawy, zna ktoś ?
mam 2 miejscówki pod Tomaszowem Maz. - ok 140km od wawy, opuszczone fabryki, wybite szyby, zajebiste place jak po wojnie. Trzeba by podjechać i zrobić wizję lokalną
a tak btw to może fort Chrzanów??tam nikt nie będzie miał problemów, że się strzelają..może stara fabryka to nie jest, ale stary opuszczony fort też podpasuje?
_________________ Za mało zarabiasz, żeby być gejem..
Z Tomaszowa ja pochodzę, więc te miejscówki chyba wiem jakie macie na myśli. Wydaje mi się że mimo tego, że fabryki są opuszczone to lata tam jakieś security, więc odpada. Chyba, że o czymś nie wiem
auto: 106 S16, Willy
silnik:: TU5J4 1.6 16V
moc: 168km Pomógł: 18 razy Dołączył: 16 Wrz 2007 Skąd: Warszawa
Wysłany: Śro 22 Lip, 2009
W Kajetanach (obok Nadarzyna - 20km od Wawy) jest jakiś stary poligon. Jeździłem tam ostatnio quadami, a równolegle po terenie napierali kolesie z jakiejś grupy ASG. Jest tam kilka budynków, trochę rozwalonych, nie byłem w środku ale z zewnątrz wygląda to ciekawie. Nie mam fot w tej chwili, ale to jest niedaleko więc możesz obadać.
Dojedziesz tam jadąc Katowicką, jakiś kilometr-dwa za maximusem będzie skrzyżowanie za łukiem (w prawo Nadarzyn, w lewo chyba Wólka Kosowska), skręcasz w lewo i za kawałek będzie w prawo taka droga z trylinki - skręcasz w nią i jedziesz do samego końca. Przed lasem po prawej jest Inter Cars, jedziesz dalej prosto w las jesteś na miejscu.
_________________ "If in doubt, flat out." - Colin McRae