auto: Mazda CX7
silnik:: czysty
moc: ze 230km Pomógł: 12 razy Dołączył: 16 Gru 2005 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sob 01 Sie, 2009 miejsce na zdjęcia
Jak to bywa na ślubie i po ślubie zdjęcia trzeba zrobić, w skład tego wchodzi jak wiadomo sesja zdjęciowa w plenerze, dlatego może ktoś z Was zna jakieś ciekawe miejsca (może być Warszawa ale wsumie nie koniecznie)
Myśleliśmy aby zrobić zdjęcia w różnych slamsach miasta, opuszczonych miejscach itd.. chyba że ktoś z Was będzie miał ciekawszy pomysł, napewno nie chcemy zdjęć w ogrodzie, pod pięknymi drzewami itd..
auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
Wysłany: Sob 01 Sie, 2009
zdjęcia w paru, nad morzem - wysrać się można .... tak oklepane i nudne ze jayebie
ziom, szczerze, to ja bym pochodził po klubach , jak nikogo jeszcze nie ma. Kluby mają wyjebany wystroje, szczególnie ENVY, bar w cynamonie, le faberge , utopia
auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
Wysłany: Sob 01 Sie, 2009
pozatym, zdjęcia muszą oddawać ciebie. To tak jak ja bym zmontował eskorta + napierdalająca muzyka... to nie pasuje. Do eskłorteza tylko discopolo przeplatane fiftim
zdjęcia w paru, nad morzem - wysrać się można .... tak oklepane i nudne ze jayebie
ziom
ja tutaj pokazałem niekonwencjonalne podejście do zdjęć.. owszem park i może są oklepane (wieje nudą), ale znajdź wśród znajomych osoby, ktore maja zdjecie jak stoja po pas w morzu w strojach weselnych..to są fajne zdjęcia..
co do klubów..kwestia gustu-mi np. wogole ten temat nie podchodzi! wolałbym pojechać na wieś i w starech chacie lub nawet kurniku zrobić !
_________________ Za mało zarabiasz, żeby być gejem..