Wiem, że Impreza i Evo to nie hh, ale kibice są mile widziani no i będzie na co popatrzeć...
Serdecznie zapraszamy na kolejną edycję zawodów dla kierowców Subaru Imprez Turbo i Mitsubishi Lancerów Evolution
4. impreza & evo Rally Sprint
Spotykamy się w niedzielę, 06.09. na torze testowym Fiat Auto Poland w Bieruniu k/Tychów (woj. Śląskie). Zostaną rozegrane cztery próby sportowe na nawierzchni asfaltowej, o łącznej długości 8 km
Nowości
-6 klas: GT/WRX Debiutant, GT/WRX Amator, GT/WRX Pro, STI/Evo Debiutant, STI/Evo Amator, STI/Evo Pro. Dzięki temu, zasady klasyfikacji będą jeszcze bardziej sprawiedliwe a uczestnicy zyskają wiarygodne porównanie swoich umiejętności z rywalami.
-nagroda główna 10 000 zł, możliwa do zdobycia przez każdego kierowcę!
-atrakcyjne nagrody rzeczowe w klasach
-udział zawodników z RSMP i GSMP, m.in. Mariusz Stec i Marek Nyga
-w klasie Pro dopuszczone opony sportowe (slick rajdowy)
-w dniach 04.-05. września bezpłatny pomiar mocy na hamowni remap.pl dla samochodu każdego zarejestrowanego uczestnika
-w ramach wpisowego: ubezpieczenie NNW obowiązujące w imprezie sportu samochodowego, wyżywienie na miejscu, płyta ze zdjęciami (wysyłana następnego dnia)
-goście z zagranicy
-możliwość startu dwóch kierowców jednym samochodem
auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
Wysłany: Śro 19 Sie, 2009
podobno 3