najlepszy motyw
But its supreme Nürburgring lap time of 7:38, a full 2 seconds faster than the Turbo (and on a partly wet track) is solely down to its completely planted feel, its awesome grip and traction, and the natural way it goes about maintaining speed through corners.
i koncowka
For all-round ability, I have no doubt the Nissan is the best car I've ever driven. It is almost as fast as the Porsche — which means it's almost as fast as any car on earth — and inspires more confidence through corners, yet it's also more roomy and practical and has a proper modern gearbox. It's a big, solid car you can rely on when the going gets tricky, that you can thrash around a track, then set the suspension to soft, the transmission to auto, the Bose audio to full bass and putter into town without a trace of angst.
ja emigruje za ocean, tam za 30k USD maja rozdawac, nowy GTR jest wypasny, zajebisty ma komputer pokladowy na ktorym mozna dowolne wskazniki sobie poukladac
auto: MINI Cooper S
silnik:: 1,6 supercharger
moc: 170km Pomógł: 115 razy Dołączył: 10 Sty 2007 Skąd: Warszawa Centrum
Wysłany: Pią 28 Gru, 2007
No jacha - to nie podlega dyskusji...
Swoją drogą szkoda że inne marki japońskie nie wskrzeszają swoich super samochodów.
Chyba że sie mylę, ale słyszał ktoś o nowej:
-Hondzie NSX
-Mitsu 3000
-Toyocie Suprze
Oczywiście myślę o rynkach innych niż japonia, bo u siebie to oni mają takie wynalazki ...
( ?? ?? ?? )
_________________ A można było jeździć francuzem całe życie...
Misiek_lbn Aż żal się spieszyć na tym forum victory is mine !
auto: Lancer Evo VII
silnik:: 2.0
moc: 330km Pomógł: 17 razy Dołączył: 24 Lut 2007 Skąd: Horsham
CHRZANEK napisał/a:
Hondzie NSX
gdzies widziałem, że ma się pojawić nowa, i wyglad(mimo kultu jedynej prawdziwej NSX)podoba mi się
ale to moze być tak jak z zapowiedziami Supry od jakiegoś czasu :\
Swoją drogą szkoda że inne marki japońskie nie wskrzeszają swoich super samochodów.
Chyba że sie mylę, ale słyszał ktoś o nowej:
-Hondzie NSX
-Mitsu 3000
-Toyocie Suprze
Poza Mitsu reszta ma podobno byc reanimowana.
Z tych firm najbardzej stracila toyota, ksiegowi popsuli jakosc i obcieli sportowe samochody. Co ciekawego maja teraz w ofercie?
Pamietajmy jeszcze o jednym szczegole, te samochody z jednej strony byly dobre fabrycznie ale wiadomo bylo ze drzemie w nich potencjal. Jak sie nie myle silnik supry turbo wytrzymywal 300% mocy seryjnej, chociaz w ktoryms tam roku zrobili "upgrade" silnika i rumakowanie sie skonczylo.
auto: saxofon
silnik:: 1.6 8v & 1.6 16v
moc: Za mało...km Pomógł: 7 razy Dołączył: 31 Sie 2006 Skąd: Podkowa Leśna City
piekne te gt-r.ale najbardziej mi sie podoba nowy NSX. starszy byl kozak i nowy w niczym mu nie odstaje.
_________________ DOBRY SEX - można porównać do poślizgu na mokrej drodze, z którego wychodzi się bez najmniejszego szwanku. Serce w gardle, adrenalina, człowiek cały spocony, a na końcu szczerzy zęby jak idiota:)
auto: saxofon
silnik:: 1.6 8v & 1.6 16v
moc: Za mało...km Pomógł: 7 razy Dołączył: 31 Sie 2006 Skąd: Podkowa Leśna City
HA
HA
HA
_________________ DOBRY SEX - można porównać do poślizgu na mokrej drodze, z którego wychodzi się bez najmniejszego szwanku. Serce w gardle, adrenalina, człowiek cały spocony, a na końcu szczerzy zęby jak idiota:)