[Dzisiaj 15:10] grifin010: Podobno Kim Petras jezdzi Micra z Niemieckiego Salonu
[Dzisiaj 15:27] Marcel 08: SLR sie popsuł na wisłostradzie http://www.tvnwarszawa.pl...,wiadomosc.html
[Dzisiaj 15:30] eM: o kurna to obok mnie... pewnie na tym łuku nie podołał
[Dzisiaj 15:31] k-mart:
[Dzisiaj 15:34] eM: no tam można ostro przegiąc pałę
[Dzisiaj 15:42] Marek23: nie kumam jak można w niedzielę w południe w centrum iśc o zycie. Matoł.
[Dzisiaj 15:46] eM: Nie sądzę że szedl selerem o życie
[Dzisiaj 15:46] eM: jak Ci sie noga podwinie przy 120 to i tak narobisz bałaganu że hej
[Dzisiaj 16:05] martin.h: Ja nie rozumiem jak można się ścigać mając dziecko na pokładzie, to już trzeba być kretynem totalnym
[Dzisiaj 16:07] eM: o Panie jak Ci dzieci krzyczą "tato tato wyścignij go!"
[Dzisiaj 16:12] martin.h: eM rozumiem, że jesteś ojcem, ja jeszcze nie, ale mam nadzieję że zarówno Ty jak i ja nie damy się w takiej sytuacji ponieść emocjom i wytłumaczymy dziecku, że tak nie wolno, od tego jest tor, a nie ulica
[Dzisiaj 16:14] eM: oczywiscie ze nie
[Dzisiaj 16:14] eM: jak moj stary mial fiature a ja 6 lat to krzyczałem tato szpula!
[Dzisiaj 16:14] eM: i tata jechał 100 zamiast 80
[Dzisiaj 16:14] eM: inne czasy
[Dzisiaj 16:15] eM: a teraz wiesz jedziesz autobanem 180, w srodku cisza, dzieci grają w psp i mają Cie w dupie
[Dzisiaj 16:24] k-mart: w saxo nie, w saxo przy 180 jest "yubadubadu-du-du-du-yubayuba-du"
Marcel [Usunięty]
Wysłany: Nie 20 Wrz, 2009
okurew ..... "lepsze" zdjęcia dałes
AndreXSi [Usunięty]
Wysłany: Nie 20 Wrz, 2009
1. Napier.dalanie z dzieckiem na pokładzie
2. Że koleś uciekł?
1. Napier.dalanie z dzieckiem na pokładzie
2. Że koleś uciekł?
hmmm u nas w polsce jezdzi tyle slr-ow ze nie znajda wlasciciela
pewnie byla nawalony jutro sie zglosi i bedzie scieme napierdala ze z dzieckiem do szpitala szybkko pojechal i nie chial czekac na karetke a tak wogole byl w szoku ble ble ....