ŁukaszS3 Mam wykształcenie jak prezydent mistrz jebaka
auto: EVO V
silnik:: 4G63
moc: 334km Pomógł: 16 razy Dołączył: 20 Lut 2009 Skąd: Ustroń
Wysłany: Nie 08 Lis, 2009 [F] This is it
Właśnie wróciłem z kina i jestem w ciężkim szoku... Nie będę się strasznie rozpisywał na temat filmu kto reżyserem ani o czym jest bo chyba wszyscy wiemy o czym a raczej o kim jest tylko krótko- film opowiada o przygotowaniach do trasy koncertowej Króla Popu i są to sceny dokładnie kręcone podczas tych przygotowań.
Ktoś mi opowiadał że słabe ale film jest mistrz, zastanawiam się czy nie wybrać się jeszcze raz...
Generalnie zamiast foteli w kinie na ten film powinien być parkiet bo już ciężko mi było wytrzymać w miejscu na fotelu nogi same latały! Mam ogromną nadzieje że wyjdzie na DVD...
_________________ "Najważniejsze to ecu ktore leje paliwo i wali iskrą a nie zastanawia się czy misiom na biegunie nie bedzie za ciepło " by eM
Mitsubishi Lancer Evolution V
Fiat 127 MkI
Ostatnio zmieniony przez ŁukaszS3 Nie 08 Lis, 2009, w całości zmieniany 1 raz
auto: Peugeot
silnik:: 208 GTi
moc: podobno 230km Pomógł: 98 razy Dołączył: 05 Gru 2005 Skąd: zadupie
Wysłany: Nie 08 Lis, 2009
też byłem i uważam że naprawdę dobry materiał zebrali. Patrząc na rozmach z jakim miał to zrobić to przyznam że Madonna i U2 mogą się schować
_________________ when the flag drops the bullshit stops
.....action speaks louder than words....
Dokładnie... Myślę podobnie jak Łukasz... Gdyby dożył byłby to koncert wszech czasów a zapis z niego też byłby świetnym materiałem na film bądź odtworzenie koncertu w kinach... Naprawdę świetne materiały i podobało mi się to że nie było jakiś reżyserów czy scenarzystów ganiających po prostu nakręcone próby i to puszczone w kinie.
Dodatkowo wyobrażałem sobie MJ jako rozkapryszonego gościa a on na próbach wszystko ze spokojem żadnych krzyków itp.
SUPER!
_________________ "Najważniejsze to ecu ktore leje paliwo i wali iskrą a nie zastanawia się czy misiom na biegunie nie bedzie za ciepło " by eM
Obejrzałem trailer i jakoś nie cięgnie mnie do kina. Może i dlatego, że nigdy nie pociągała mnie ta muzyka. Widząc zdjęcia z prób zamieszczone w trailerze widać, że napewno byłoby to wielkie show, ale z samą muzyką ma to już mało wspólnego.
bo prawdziwa muzyka to brudne laski w starych swetrach grające na gitarach!
Nie chodzi o to, Za dużo kombinowania w tym wszystkim. Na koncertach najważniejsza jest muzyka, a to co zostało zaprezentowane przypomina mi bardziej musical.
auto: BMW Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Gru 2005 Skąd: Kraina Grzybów
martin.h napisał/a:
bart napisał/a:
bo prawdziwa muzyka to brudne laski w starych swetrach grające na gitarach!
Nie chodzi o to, Za dużo kombinowania w tym wszystkim. Na koncertach najważniejsza jest muzyka, a to co zostało zaprezentowane przypomina mi bardziej musical.
Martin wiesz co to jest POP?
_________________ Samochody to ZUO!
Martin byś zobaczył blondynkę w filmie która napierdziela na gitarze jak mało kto to byś się obsrał