1000pln , kultowe felgi każdy wie , lepiej wyglądają na 106 niż saxo.
Chodzą na allegro po 700-800pln. śmietniki straszne.
Moje są po prostowaniu i malowaniu, mają również wywiercony otwór centralny.
edit
Felgi mają kilka rys na rantach, kraweżniki itp.
Z felgami są opony yokohama s.drive. Wszystkie nadają się do jazdy (lecz blisko slicka )tylko dwie znich mają zdarte krawędzie dość mocno, wieć przedstwiciele prawa mogą sie doczepić
Jest to wynik szybkich prawych zakrętów w supersprintach w których brałem udział.
Dla zainteresowanych fotki szczegółowe na maila
pozdrawiam
_________________ W trosce o najlepszą jakość naszych usług informujemy że nad rozwiązaniem pańskiego problemu pracują nasi najlepsi specjaliści..
Ostatnio zmieniony przez pit Czw 01 Paź, 2009, w całości zmieniany 1 raz
nie interesują mnie ale od siebie powiem, że cenę żeś wyp.ier.dolił aż miło
To już nie te czasy, że się takie pieniądze płaci za używane 14tki.
Powodzenia !!!
Ja swoje 16tki sprzedałem za 600 zł z oponami do jazdy
auto: sej
silnik:: 1.1
moc: 40kwkm Pomógł: 5 razy Dołączył: 21 Lut 2008 Skąd: z Gdańska
Wysłany: Wto 29 Wrz, 2009
Hmm no tak
Na allegro krzyczą sobie za takie felgi 600-800pln do malowania i prostowania.
Więc co mam napisać żę 8 letnie felgi ze sportowego hothatcha są w stanie idealnym?
A że używam ich na codzień to je przytarłem tu i tam, ale są to delikatne zarysowania.
Nie były zakatowane, poprostu kompleksowo je zregenerowałem. 150pln od sztuki malowanie, dziury, prostowanie.
A z ceną można się zawsze dogadać
_________________ W trosce o najlepszą jakość naszych usług informujemy że nad rozwiązaniem pańskiego problemu pracują nasi najlepsi specjaliści..
auto: nie mam
silnik:: j.w
moc: w nogachkm Pomógł: 6 razy Dołączył: 18 Maj 2009 Skąd: Kraków
Wysłany: Wto 06 Paź, 2009
za takie felgi to ja bym dal Ci 400 zł!!
ja swoje sprzedalem za 700 zl a mialem jak nowki 100% oryginał i oponki super na nich byly
opusc cena na 400 zł i nie rob jaj z powaznych ludzi!!
auto: sej
silnik:: 1.1
moc: 40kwkm Pomógł: 5 razy Dołączył: 21 Lut 2008 Skąd: z Gdańska
Wysłany: Wto 06 Paź, 2009
Przejżyj sobie allegro i zobacz kto se jaja robi.
Za ile ty sprzedałeś to mi to lotto. Za 400 to wolał bym jes zakatować POWAŻNY człowieku
Nieaktualne można zamknąć.