Wysłany: Wto 16 Maj, 2006 Czy ktos tutaj VT ogarnia?
:569: Chodzi o to, ze szukam kogos kto lubi i umie robic VT i kto by podjal sie delikatnego zVtuningowania mojego malucha™. Wszystko to na 99% zostanie wykonane naprawde niczym w konkursie GT, ale chcialbym dzieki temu projektowi wybrac (moze z Waszym udzialem) wersje. Oczywiscie z uwagi na sponsorow (ktorym jestem ja) i na to ze nie chce psuc swojego auta nie bedzie to kompleksowy tuning wizualny tylko kilka detali: fele, lakierowanie plastikow i ow felg, przyciemnianie tego i owego, zmiany w kolorystyce i przerobienie wlotu ewentualnie wydechu... ogolem mowiac od groma roboty nie bedzie...
Czy znajdzie sie chetny do pomocy?
Jak juz mowilem stawiam szesciopak browarka
:564: :564: :564: :564: :564: :564:
jakiegos dobrego nie tam jakies tanie gowno
Daj takowy temat na f.t.pl tam ktoś na pewno ogarnie i zrobi profi.
JIMEK [Usunięty]
Wysłany: Wto 16 Maj, 2006
no ale ja juz mam wymyslone co i jak tylko wykonac trzeba i beda wersje do wybrania a potem tak zrobie naprawde... to vlodarski jestes chetny na 6 browcow?
jakis nie halo jestem - co to jest?
forum.tuning.pl?
tam to banda dzikich zwierzat jest... i takim profi to sie pewnie nie chce...
[ Dodano: Wto 16 Maj, 2006 23:39 ]
w wiekszosci przynajmniej... no i wreczanie nagrody glownej wymaga spotkania sie a tam to nie ma gwarancji ze to nie jakis gwalciciel jakis nie to co tu.... jak cos to tylko pedaly g:) zlego slowa nie dam powiedziec :577: