auto: 135i
silnik:: N55B30
moc: 370km Pomógł: 7 razy Dołączył: 01 Wrz 2009 Skąd: Kraków
Wysłany: Sob 17 Paź, 2009 [S]: Sprężyny OMP -40mm
Cześć,
sprzedam sprężyny OMP obniżąjące wg producenta samochód o 40mm, natomiast moim skromnym zdaniem jest to około 45-50mm.
Cena z katalogu OMP to 91 ojro, w niektórych sklepach dochodzi nawet do 115 ojro.
Moja propozycja cenowa za używany przedmiot to 50% ceny katalogowej tj. 200pln.
http://www.ompracing.it/it/listino_ita_2008.pdf --> Cena na stronie 9, specyfikacja na stronie 58.
Zdjęcia:
Na samochodzie:
Dla zainteresowanych chętnie wykonam więcej zdjęć wyższej rozdzielczości / lepszej jakości.
auto: 135i
silnik:: N55B30
moc: 370km Pomógł: 7 razy Dołączył: 01 Wrz 2009 Skąd: Kraków
Wysłany: Czw 29 Paź, 2009
MoRToN napisał/a:
Dlaczego wogóle je wyciągasz ? zayebiscie wyglada ten saxiak na nich.
Zajebiscie wygląda, jeszcze lepiej jeździ - samochód się praktycznie w ogóle na zawiasie nie przechyla, tylko na samych oponach. A dlaczego wyciągam ? Bo mam zimówki 195/50/15 i na starej sprężynie mogło by obcierać.
CHRZANEK napisał/a:
To po ile je kopsniesz qarwa fa ??
170pln
AndreXSi napisał/a:
MoRToN napisał/a:
Dlaczego wogóle je wyciągasz ? zayebiscie wyglada ten saxiak na nich.
Ja tem się nie chce przypier.dalać, ale niektórzy lubią rozwinąć prędkość wyższą niż 40 km/h i nie hamować przed każdą studzienką i dziurką
Dokładnie tak,
niestety nie należe do zbyt cierpliwych kierowców, i czasami pomimo dziur zdarza mi się jechać troche za szybko.
Centrum Krakowa po którym się poruszam, nie jest najlepszym miejscem dla takich sprężyn.
Michał napisał/a:
Dla klubowiczow 30pln znizki, ponizej tej ceny wole sobie zostawic te sprezyny na wiosne na tor lublin