ŁukaszS3 Mam wykształcenie jak prezydent mistrz jebaka
auto: EVO V
silnik:: 4G63
moc: 334km Pomógł: 16 razy Dołączył: 20 Lut 2009 Skąd: Ustroń
Wysłany: Nie 01 Lis, 2009 [S] CLIO WILLIAMS!! nr 0711
Panowie autko znajomego... Znam je i śmiało mogę polecić właściciel jest mechanikiem i pasjonatem więc autko na bieżąco robione i dopieszczane:
Sprzedam oryginalnego Williamsa numer 0711, rocznik 1993, 2,0 16v, sprowadzony ze Szwajcarii, wydech oprócz kolektora cały z nierdzewki średnica 55mm na końcu tłumik przelotowy, wkład filtra powietrza k&n, hamulce przód tarcze brembo max i klocki ferrodo ds2500, tył tarcze ate i klocki ferrodo ds2500, szpilki i nakrętki kół Sparco, felgi Speedline oraz OZ, opny Toyo R888 i T1R, flockowana deska i kierownica zamszowa Sabelt, stan bdb, autko zadbane i doinwestowane.
auto: stara beta
silnik:: ...
moc: 280km Pomógł: 63 razy Dołączył: 29 Mar 2006 Skąd: olkusz
Wysłany: Nie 01 Lis, 2009
fydi napisał/a:
tak fajny, że aż obrzygałem sobie buty
wogole nie jesteś otwarty na tuningowe zabiegi, pewnie jesteś zazdrosny o ten kolor
ŁukaszS3 Mam wykształcenie jak prezydent mistrz jebaka
auto: EVO V
silnik:: 4G63
moc: 334km Pomógł: 16 razy Dołączył: 20 Lut 2009 Skąd: Ustroń
Wysłany: Nie 01 Lis, 2009
ale naprawdę wg mnie kolor jest w porządku... sam jak widziałem to auto na zdjęciach byłem takiego samego zdania jak wy, ale na żywo jest naprawdę fajny...
_________________ "Najważniejsze to ecu ktore leje paliwo i wali iskrą a nie zastanawia się czy misiom na biegunie nie bedzie za ciepło " by eM