Możesz udeżyć do 4turbo choć nie wiem czy chłopaki podejmą się jeszcze raz czegoś takiego. Swego czasu Łukasz (człowiek od hamowni) wystroił taką Octavię -> http://forum.4turbo.pl/vi...=octavia#p11205
EDIT
no i nie wiem czy będzie chciał grzebać w seryjnym kompie bo to było na Autronicu robione.
auto: brak
silnik:: brak
moc: 1km Pomógł: 23 razy Dołączył: 24 Lut 2006 Skąd: Wch
Wysłany: Pią 15 Sty, 2010
CHRZANEK napisał/a:
martin.h napisał/a:
Diesel czy benzyna?
Za takie pytanie to noramlnie dałbym w ryja !!!
Czy geko pyta o traktor, okręt lub lokomotywę ???
NIE !!!
Pyta o samochód osobowy więc chyba sprawa jest jasna
Od bardzo dawna Seaty Cupra, VW GTI, Skody RS występują w odmianach PB jak i ON więc pytanie jak najbardziej na miejscu
Sam troche ten temat rewiduje z uwagi na jakiegoś wirusa na lato i ja skłaniam się ku Jetronikowi bo blisko a warto mieć tunera gdzieć pod ręką w razie czego.
Jednak gdybym miał bliżej CompSport to bez wachania uderzyłbym właśnie do nich
auto: Renault Clio
silnik:: F4R 738
moc: 188km Pomógł: 132 razy Dołączył: 13 Mar 2008 Skąd: Będzin
BenZin oczywista, motor taki jak u Pitta ale w manualu. Ma to być Sam program bez dolotów wydechów i innych bajerów. Ecusoft twierdzi ze ma jakąś umowe z Seatem że na gwarancji stroji ich motory i to niby ma świadczyć o ich jakości. A jak jest w rzeczywistości?
Pytam was bo pewnie znacie ludzi którzy stroili się zarówno w Ecusoft jak i w kompotach.
auto: Megane GT
silnik:: dci
moc: 110km Pomógł: 13 razy Dołączył: 31 Mar 2009 Skąd: Tarnowskie Góry
tak teraz patrze na strone compsportu .. czy oni kiedys mieli tez siedzibe w k-cach ? bo jeśli nie to obydwa warsztaty masz w BB czyli argument kilometrazu odpada..
ja bym chyba wybral sie do compsportu - wiele pozytywnych opinii o nich slyszalem (np Pitta) ale to tylko opinie.. w rzeczywistosci moze byc roznie