dokładnie, jedni go lubią inni nie znoszą
jak zwykle wiele osób wytyka mu że mega kokosy robi na tym interesie
jak dla mnie robi bardzo dobrą robotę i nie wnikam jakiego jest wyznania i czy lubi anal - kasa przeznaczana jest na szczytny cel
a tym co jak zwykle wytykają każdemu kto osiąga jakiś tam "sukces" w życiu mogę jedynie współczuć
niech te pi@rdolone parobki wezmą się w końcu do roboty i niech zrobią coś dla innych a nie tylko krytykują i patrzą jakby się dało komuś podłożyć nogę
auto: Peugeot
silnik:: 208 GTi
moc: podobno 230km Pomógł: 98 razy Dołączył: 05 Gru 2005 Skąd: zadupie
Wysłany: Nie 10 Sty, 2010
podobał mi się komentarz w Radiu Maryja że trzeba zrobić komisję ds. Owsiaka i rozliczyć go z tego co ukradł. Jak to czytałem to aż uwierzyć nie mogłem. Jakaś słuchaczka wykrzykiwała że to co on robi to on robić nie musi bo to obowiązek Państwa zapewnić ludziom dostęp do leczenia (i tutaj ma rację, ale chyba na całym świecie medycyna jest niedoinwestowana, to takie perpetum mobile, odkrywamy coraz więcej skomplikowanych chorób których leczenie jest coraz droższe), i dlaczego nikt nie mówi w TV o tym co zrobił Caritas etc.
Chciał bym żeby kiedyś zebrał kasę i przeznaczył ją na organizacje związane z Kościołem! Ciekawe czy by nie przyjeli od niego 25 MLN PLN
_________________ when the flag drops the bullshit stops
auto: BMW Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Gru 2005 Skąd: Kraina Grzybów
Wysłany: Pon 11 Sty, 2010
Mnie owsiak ani grzeje ani ziebi, fajnie ze cos robi, potrafi poderwać ludzi zeby sie zrzucili na szczytny cel skoro beznadziejne i skorumpowane polskie panstwo nie potrafi - swoja drogą straszny obciach dla nas ze Jurek musi zbierać kase na ulicy zeby kupic np inkubatory.
Z drugiej strony babcie z radia m, są niezle zeschizowane na tym punkcie i nie da sie tego słuchać.
Ja nie daje na orkiestrę do puszki, mozecie być pewni ze 95% kasy która została wrzucona - zostanie wyciągnieta tego samego dnia wieczorem przez dzieciaka który zbierał. Tak to funkcjonuje - moglbym troche o tym opowiedzieć.
Podumowując - wielkie medialne halo, na srodku wielki gwiazdor jurek owsiak, a problemy ze służbą zdrowia jak były tak nic się nie zmienią.