auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Śro 31 Maj, 2006
panowie.. ja tam wierze w moja reprezentacje przeklinam ich ale zawsze jestem z nimi.. na dobre i na zle!!
musze to dodac sorry. tak jak kurwa z malyszem bylo - jak wygrywal wszystko to cala Polska kibicuje , wszyscy go kochaja.. itd.. ale jak tylko zajal 5 miejsce to juz wszyscy, ze koncz kariere itd...
kibic to kibic a nie kurwa rzymianin domagajacy sie igrzysk.. znowu sie zdenerwowalem tak mnie kurwa Ci wczoraj na stadionie..
44FG [Usunięty]
Wysłany: Śro 31 Maj, 2006
Małysz był kiedyś wielki, a potem troszkę mu opadła forma, co w tym sporcie (vide inni mistrzowie: Peterka, Goldberger, Hannawald, Schmit, etc) jest normalne...
Ta reprezentacja (i dziesiątki poprzednich, aż do czasów kadry Piechniczka, czy Górskiego) nigdy nie grała dobrze i dobrze grać nie będzie. Patałachów nie będę ani bronił, ani specjalnie mocno dopingował - uwielbiam oglądać sport w dobrym wykonaniu, niestety nasza reprezentacja w piłkę kopaną przyjemnych wrażeń nie dostarcza tylko kompletną miernotę. Naszą jedyną nadzieją, jest nikła szansa na wyjście z grupy... to po cholerę wogóle im kibicować ?
w media markcie zrobili promocję związaną z naszą repezentacją
Kupujesz TV - jakikolwiek, może być plazma za 20 koła - w dniach 2-4 czerwiec
i jeśli nasi mistrzowie wejdą do półfinałów to wzracają kasę!
szans na to nie ma właściwie żadnych ale dobra promocja!
_________________ "...i w tym momencie nawigacja mówi mi : "ZRÓB ALTONENA", no to bach rekaw..." cytat dr. prof. CHRZANKA - santo subito!!!!