auto: 135i
silnik:: N55B30
moc: 370km Pomógł: 7 razy Dołączył: 01 Wrz 2009 Skąd: Kraków
Wysłany: Sob 07 Lis, 2009 Sztuki walki - Boks, muay thai, taekweondo etc
Pudzian powiedział ze napewno nie wyjdzie na ring tak jak grubas andrzej gołota
Nejman odpowiedział ze pudzian odpokutuje za obraze jego idola z dziecinstwa!!
Bedzie nakurff
Wasze typy ?
Voted Pudzian
_________________ i kno u got soul
Ostatnio zmieniony przez Ryba Pon 14 Gru, 2009, w całości zmieniany 3 razy
auto: Punto GT
silnik:: 2.0T
moc: 350km Pomógł: 4 razy Dołączył: 30 Paź 2008 Skąd: Warszawa
Wysłany: Nie 08 Lis, 2009
Wedlug mnie ciezko tutaj cokolwiek okreslic. Sprawa ma sie podobnie jak z Adamkiem i Golota. Adamek caly czas walczy na ringu i do walki mozna powiedziec ze podszedl z marszu, Golota musial sie specjalnie przygotowywac. Najman walczy chyba caly czas, a napewno nie mial takich przerw jak jego przeciwnik. Pudzianowski niby cos tam trenuje ale nie startuje w zawodach tak jak Najman. Mariusz ma napewno wieksza mase, nie wiem jak z szybkoscia. Marcin za to ma i mase ( chociaz mniejsza niz Mariusz ) i szybkosc. Wole nie typowac nikogo, ale skoro Mariusz powiedzial na Golote takie slowa to zdecydowanie stracil w moich oczach i coraz mniej jestem do niego przekonany
_________________ Juz niedlugo nie tylko przyspieszenie, ale i skrecanie, hamowac bede na drzewie
auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
Wysłany: Nie 08 Lis, 2009
gówno