jak w temacie
http://allegro.pl/show_item.php?item=840286942
TAK-auto bylo bite,mialo uszkodzony dach,cos na niego spadło(szukajacym bezwypadkowego Sporta życze powodzenia,ja szukałem nie znalazlem,wziołem tego ktory byl prosty)
TAK-było uzywane w sporcie,przejechałem nim kilka superoesow na torze poznań(bo do tego kuwa zostało stworzone
TAK-tylny zderzak byl malowany,nikt nie wjechał w pupe,po prostu kupilem go z badziewnym zderzakiem eli i wymieniłem na seryjny,lakiernik sie nie popisal jest minimalna różnica
Dodatkowe info na pw
auto: Megane GT
silnik:: dci
moc: 110km Pomógł: 13 razy Dołączył: 31 Mar 2009 Skąd: Tarnowskie Góry
Wysłany: Nie 06 Gru, 2009
rabarbar a nie chcialbys moze tych 15' F1 opylic w rozsadnej cenie ?
rabarbar [Usunięty]
Wysłany: Pon 07 Gru, 2009
Raczej nie,chyba zostane z tym Clio bo nikt nie dzwoni,nikt nie pisze.........smutno mi.......
Albo zmienie opis ze auto igła,nie bity,pierwsza wlascicielka kobieta 80 lat(emerytowana lekarka),auto pali 6/100km,przyspiesza do 100km/h w 5,2 s,wsiadac lac paliwo jezdzic przez najblizsze 127 lat
auto: Megane GT
silnik:: dci
moc: 110km Pomógł: 13 razy Dołączył: 31 Mar 2009 Skąd: Tarnowskie Góry
Wysłany: Pon 15 Lut, 2010
jakby Ci zostały te 15 OZ to daj znać
oby się sprzedał szybko , za dobre satysfakcjonujące Cię $ i w dobre ręce
Misiek_lbn Aż żal się spieszyć na tym forum victory is mine !
auto: Lancer Evo VII
silnik:: 2.0
moc: 330km Pomógł: 17 razy Dołączył: 24 Lut 2007 Skąd: Horsham
Wysłany: Pon 15 Lut, 2010
kurcze, clio w dobrej cenie, raczej pewne(przynajmniej dla nas, ludzi z forum) a nikt się nie chce skusić
rabarbar, dzwonią wogóle ludzie i oglądają
myślałem że te samochody schodzą całkiem szybko w tych pieniążkach...