auto: rdzivic
silnik:: półtora litra
moc: teraz juz brak km Pomógł: 36 razy Dołączył: 06 Lip 2009 Skąd: uć
Wysłany: Sob 27 Lut, 2010 folia przyciemniajaca
2 stacje diagnostyczne odmowily zrobienia przegladu, mnie samemu przyciemnienie tez juz sie znudzilo, wobec czego powstaje pytanie:
jak elegancko, szybko, latwo i przyjemnie usunac folie przyciemniajace z szyb?
a w szczegolnosci z szyby tylniej, tak, zeby nie uszkodzic ogrzewania?
auto: Fiesta R2
silnik:: 1.6 16v
moc: 170km Pomógł: 32 razy Dołączył: 10 Lip 2007 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sob 27 Lut, 2010
biząąąąą ale dlaczego chcesz ściągać z tylnej szyby?
Przeglądu nie robią jak np masz przyciemnione boczne przednie lub przednią, tylne boczne badź tylna nie robią żadnych problemów
_________________ DEEP HOUSE MUSIC | BEACH | SUN | PARTY
auto: ...bus
silnik:: jest
moc: jestkm Pomógł: 167 razy Dołączył: 03 Cze 2007 Skąd: z dupy
Mick napisał/a:
biząąąąą ale dlaczego chcesz ściągać z tylnej szyby?
Przeglądu nie robią jak np masz przyciemnione boczne przednie lub przednią, tylne boczne badź tylna nie robią żadnych problemów
święta prawda, na dobrą sprawę tylne szyby możesz mieć smołą wysmarowane i przegląd przechodzisz bez zmrużenia oka.
A jeśli idzie o ściąganie - jak eM radzi - zrywasz renkom, nie powinno sprawić problemów, w ostateczności możesz nieco folijkę podgrzać suszarką/opalarką.
Ale tu chyba chodzi o to zeby nie zepsuc ogrzewania szyby. Ja ostatnio pytalem o zerwanie folii bo chce nakleic nowa i koles powiedzial ze potraktuje to jakims specyfikiem i ze niby zejdzie bez problemu.
auto: rdzivic
silnik:: półtora litra
moc: teraz juz brak km Pomógł: 36 razy Dołączył: 06 Lip 2009 Skąd: uć
stwierdzilem, ze albo wszystko albo nic
ogolnie to jestem juz stary i ch*ja widze przez te szyby, wiec stwierdzilem, ze je zdejme.
no nic, zaopatrzylem sie w terpentyne, benzyne ekstrakcyjna, 6-pak browara - damy rade
auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
bizon , dobrze robisz
folia to taki I stage w polskim tjuninku
agentczor [Usunięty]
Wysłany: Nie 28 Lut, 2010
Przyda Ci sięsuszarka do włosów lub opalarka... Staraj sięsćiągać powoli bo zdarza sięże na szybie zostanie klej który trzeba będzie ścierać rozpuszczalnikiem...