Wysłany: Wto 30 Mar, 2010 dostep do katalogu czesci PSA
Jakby ktos mial jakies francuskie EPC czy jak to sie zowie w koncernie PSA to moglby mi sprawdzic czy jumpy/expert 2005 rok mialy takie same turbo w wersjach 94 i 109 KM??
podobnie kwestia sprzegla:D:P
Chyba, ze wogole ktos wie jakie sa roznice w tych sztruclach:D:P
jeszcze dość istotna różnica - 94KM nie ma dwumasowego koła zamachowego, 109KM już niestety tak.
a to ciekawe... ale to chyba na korzysc;]
zadna korzysc to jest gowniany wynalazek przeforsowany przez LUK
a teraz w serwisowce peugota zalecaja wypieprzenie tego chlamu i wsadzaja kpl zestaw Valeo
w skald ktorego wchodzi normalne kolo zamachowe normalne kpl sprzeglo i kosztuje to okolo 1500 kpl a nie 4000-4500 kpl (przy dwumasie )
jeszcze dość istotna różnica - 94KM nie ma dwumasowego koła zamachowego, 109KM już niestety tak.
a to ciekawe... ale to chyba na korzysc;]
zadna korzysc to jest gowniany wynalazek przeforsowany przez LUK
a teraz w serwisowce peugota zalecaja wypieprzenie tego chlamu i wsadzaja kpl zestaw Valeo
w skald ktorego wchodzi normalne kolo zamachowe normalne kpl sprzeglo i kosztuje to okolo 1500 kpl a nie 4000-4500 kpl (przy dwumasie )
no wlasnie to mialem na mysli:d na korzysc jest brak:D:P ja mam 94 wiec teoretycznie nie mam:d