auto: MINI Cooper S
silnik:: 1,6 supercharger
moc: 170km Pomógł: 115 razy Dołączył: 10 Sty 2007 Skąd: Warszawa Centrum
Wysłany: Pią 23 Kwi, 2010 WYPOZYCZALNIE SAMOCHODÓW WARSZAWA
Ahoj Bobry.
Szukam taniej wypozyczalni normalnej wielkości samochodów osobowych.
Znajoma która na stałe mieszka w UK przylatuje do Polski 31 lipca i jest poważanie zainteresowana wynajęciem samochodu w dniach 3-10 sierpnia.
Nie wiem czy takie rzeczy nalezy rezerwować z wyprzedzeniem czy nie, więc tu prośba do wszystkich zorientowanych o poradę.
Wymogi: samochód przynajmniej kompact z dużym kufrem a najlepiej kombiacz bo znajoma będzie z mężem i dwójką kilkunastoletnich synów , do tego będa mieli ze sobą swoje mandżury więc samochody typu toyota aygo odpadaja
Może ktoś z Was ma kogoś znajomego kto ma duzo samochodów i może chciał by wynając autko prywatnie (oczywiście może byc jakaś umowa cywilno-prawna) - faktura vat nie jest wymagana.
Szukam po prostu żeby było tanio i dobrze.
Jak ktoś może cos ciekawego poradzić to chętnie posłucham i poczytam
Z góry dzięki.
_________________ A można było jeździć francuzem całe życie...
auto: Clio I,
silnik:: 2.0
moc: 260,km Pomógł: 40 razy Dołączył: 08 Cze 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pią 23 Kwi, 2010
Radek zadzwon jutro do mojej Agi ona ci ogarnie takie auto. Lub do mnie w poniedzialek
Marcel [Usunięty]
Wysłany: Sob 24 Kwi, 2010
Owszem coś tam można pomóc, ale jezeli to nie musi być "luksusowe" lub typu Astra III lub Focus to najtaniej i najlepiej poszukać czegoś typu Aygo etc. - przy Galerii Mokotów jest wypożyczalnia tego typu aut.
Nie mam w telefonie nr do chlopaków z placu ale po weekendzie dam znać
Ja pracuję w Hertz'u, ale u nas nie jest tanio i kilkadziesiąt euro za dobę trzeba dać. Dla klientów Ryanair'a są bardzo dobre ceny. Jakbyś był zainteresowany to mogę pomóc.