auto: Clio szrot
silnik:: F4R 730
moc: 155km Pomógł: 72 razy Dołączył: 24 Maj 2007 Skąd: z Zakrzowa
Wysłany: Sob 05 Lut, 2011
nie bardzo rozumiem temat ?? nowe?? używane?? w czym problem??
a wiec tak... chłodnice jak chcesz nowa to albo OE w Renault (nie mam pojecia ile kosztuje) pozatym udało mi się znaleźć tylko w firmie Moto profil z nissensa... w zależności od rabatów cena na poziomie 350-400zł. Innego zamiennika znalesc mi sie nie udało. Jeśli chcesz używkę to za dwa slicki odstąpię dziurawa
jesli chodzi o amory, to jak juz pewnie wiesz odpowiednik seryjnych tylko OE z ASO (jak na oe dość tanio chyba bo poniżej 300 szt.), albo jakis gwint typu Gaz, natomiast podobno da sie założyć b6 i b8 od clio 1,2 1,6 itp... bo podobno jedyna różnica w technicznej budowie amortyzatorów do sporta i zwykłego clio jest taka ze amor w sporcie ma większą średnice otworów do których mocuje sie zwrotnice, i podobno wystarczy rozwiercić to w b6. Niestety dowiedziałem sie o tym jak do clio juz wjechały seryjne nowe amory, wiec nie jest to info sprawdzone przeze mnie a tylko legenda
Zawieszenie przejechało 5 rajdów asfaltowych i jest w bardzo dobrym stanie technicznym.
Zestaw jest naprawdę godny polecenia! Gratis pomoc w ustawieniu!
cena: 12 900 zł
telefon: 608 107 837
imię i nazwisko: Jacek Płonka
adres: Bielsko-Biała
województwo: śląskie
e-mail: jacek@plonkarajdy.pl
Polecam fajnie klika przy ustawaniu