Będę mieć do sprzedania za 2 tygodnie oryginalne felgi do Citroena Saxo VTS z oponami BF Goodrich G-Force 195/45/15
Ceny póki co nie podaję, dokładnie jeszcze sam nie wiem. Ogłoszenie bardziej pilotażowe, ponieważ zastanawiam się co zrobić, czy zostawić sobie te opony a felgi sprzedać czy ktoś może będzie chętny raczej na całość?
Dokładną cenę podam jak porobie zdjęcia i dokładnie te felgi obejrze aby nie było jakiegoś zgrzytu poźniej, ale myślę że cena będzie na poziomie 500-700zł.
Póki co to jest to taki wzór:
* obrazek przykładowy
Felgi jezdzily we Włoszech, w Polsce ok. 150km na nich zrobiłem i nic złego nie zaobserwowałem. Jakichś rys, uszerbień raczej też nie ma.
Opony 2 szt które są obecnie z tyłu są w bdb stanie, sporo tego bieżnika, natomiast przód tak raczej dotarty. Myślę że na to lato wystarczy to spokojniejszej jazdy.
Grzesiek VTS You cant handle the truth! Czy to jest saxo ??
auto: saxo 2 x 16V
silnik:: 1.6
moc: 136 i ??km Pomógł: 19 razy Dołączył: 13 Gru 2005 Skąd: Kraków
Wysłany: Śro 19 Maj, 2010
tzn przykladowy ale to Moja SAXO
kurwa wszyscy sie upierdolili na to zdjecie masakra ......
tzn za zdjecia pobieram oplaty od foty 50 zl....
MisieQ [Usunięty]
Wysłany: Śro 19 Maj, 2010
heh, to ja swojego kupiłem na bazie tego zdjęcia, bo takie też mi gościu podesłał właśnie jako przykładowe:)
Tak na marginesie to jak te światła świecą? Chodzi mi nie o to, czy ładnie wygladaja reflektory tylko jak droga jest oświetlona, jak w deszczu itd itd.?
Wysłany: Czw 20 Maj, 2010
Normalnie swiecily tak ze nie widzialem zmiany.
a podac nr konta
MisieQ [Usunięty]
a dużo worków złota takie?:)
troche roboty podkladu i lakieru
MisieQ [Usunięty]
już znam całe know how może coś pomyyśle w tym kierunku w wakacje.