auto: Clio I,
silnik:: 2.0
moc: 260,km Pomógł: 40 razy Dołączył: 08 Cze 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Wto 15 Cze, 2010
Panowie bardzo Was wszystkich przepraszam. To troche moja wina bo nie do końca przypilnowałem temat.
Z jednej strony brat mnie poinformował i komuś nawet napisałem ze trzeba było wziąć wszystkie 3 (nawet sam o tym myslałem). Z drugiej strony rozumiem ze nikt u nas na forum nie wzial by auta bez zdjec itd.... a brat powiedział ze nie będzie sie w to bawił.
Podobno te 3 jak i pozostałe 10 (brata wspolnika) zostaly sprzedane do jednej osoby. Podobno gosc tez nawet ich nie ogladal.
Dodam ze jestem troche zły na brata bo najpierw mi daje info a pozniej ja wychodze na niepoważnego.
Sorry jeszcze raz. Nastepnym razem wrzuce tylko cos takiego do czego bede mial pełna specyfikacje (chociaz do tej pory takowa otrzymalem tylko na dwie BMKi)
Bad-i, myśle że jak być podał namiary gdzie te samochody można zobaczyć / do kogo zadzwonić to by wystarczyło ... jak będzie komuś zależeć to sobie podjedzie i zobaczy, bez zawracania Ci głowy.
auto: Clio I,
silnik:: 2.0
moc: 260,km Pomógł: 40 razy Dołączył: 08 Cze 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Śro 16 Cze, 2010
grzech napisał/a:
Bad-i, myśle że jak być podał namiary gdzie te samochody można zobaczyć / do kogo zadzwonić to by wystarczyło ... jak będzie komuś zależeć to sobie podjedzie i zobaczy, bez zawracania Ci głowy.
No wlasnei problem w tym ze samochody zazwyczaj zostaja we Wroclawiu. Do Warszawy dotarly tylko BMW i jeden Golf (ktosy zostal zadatkowany stojąc jeszcze we Wrocku)