auto: E39 523i
silnik:: 2,5
moc: Ile Pan Bóg Dakm Pomógł: 16 razy Dołączył: 01 Wrz 2009 Skąd: ŚwiątyniaOpatrzności
Wysłany: Sob 25 Wrz, 2010
No fakt dostaje, przede wszystkim ze względu na straty trakcji, ale ogólnie i tak ten samochód nie został zje@@@ny.
BMW M3 jest wypas, ale IS-F na pewno nie ma czego się wstydzić
no w sumie nie ma bo to lexa pierwsze sportowe auto chyba. poza tym japońce swojego auta by nie zje@@@ to raz. a dwa. wystarczy posłuchać w jakim tonie wypowiadają się o isf - resztę można sobie można hmmm ...przemyśleć.
coby nie było. z ulicy już się przekonałem, że nowe m3 jest mega wolne jak na 420km. więc i lex również.
auto: BMW Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Gru 2005 Skąd: Kraina Grzybów
Panowie czy jest sens? Jedno z aut musi byc lepsze od drugiego w pewnych kryteriach, nie mogą być równe. Jedno i drugie to fajne sportowe wersje i niech sobie kazdy wybierze co mu pasuje.
Panowie czy jest sens? Jedno z aut musi byc lepsze od drugiego w pewnych kryteriach, nie mogą być równe. Jedno i drugie to fajne sportowe wersje i niech sobie kazdy wybierze co mu pasuje.
moc: Ile Pan Bóg Dakm Pomógł: 16 razy Dołączył: 01 Wrz 2009 Skąd: ŚwiątyniaOpatrzności
oj Stf nie je@ go tak Widziałem test w Top Gear i też dostał od M3, ale nie była to klęska. Dokładnie jest to pierwszy first sport lex i maja pole do popisu. No i jest jeszcze LFA, ale przez swoją cenę to chyba tylko jako wizytówkę swoich umiejętności go wyprodukowali.
Mi się podoba IS-F , M3 także. Żadnego z nich nie kupie, więc w sumie mam w dupie, który lepszy
auto: BMW Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Gru 2005 Skąd: Kraina Grzybów
Stf napisał/a:
M napisał/a:
jak stara baba...
Ja wiem Przemko że lubisz tak ale mnie szczerze to męczy.
nie wiem jak w leksie ale nastawy bmw z tego widać mają głębszy sens. silnik o niższej pojemności - dla mnie właśnie ta droga świadczy o zaawansowaniu technologicznym auta a nie to że można zmieniać kolory podświetlania deski rozdzielczej czy domykać tylną klapę automatycznie... lex pewnie ma lepsze wnętrze ale mnie w takim aucie bardziej ciekawiłoby jakie trzymanie boczne mają fotele np. oczywiście żeby z dechą lipy nie było - ale emka chyba nie ma się czego wstydzić...
chcemy mieć wizytówkę firmy w sportowej klasie dla ludu - trzeba się postarać a nie wsadzić w ładną budę mocny motor i konkurować z legendą. osobiście jestem za emką. tyle.
nie chce zaśmiecać tematu, ale to, że isf nie jest tak dobry jak m3 nie świadczy o jego nie zaawansowaniu Stf. Po prostu jest do dopracowania. Jak to czytam to mam wrażenie, że uważasz, że Japońce wsadzili duży silnik i zmienili kolorki na wyświetlaczu, a to nie prawda bo dosyć długo nad nim pracowano i to raczej zaawansowana konstrukcja, a to że nie pobił M3 - no cóż mają jeszcze na to czas i prawo do poprawek Jakby BMW wypuściło kolejną odsłonę Mki gorszą od poprzedniej to chyba nie byłoby dobrze