jak w tytule szukamy z moimi mechesami uniballi do mojego furaża, wstępne źródła w krk się nie sprawdziły więc jakby kto miał namiar na jakiś porządny sklep będę wdzięczny pomukiem
wymiary jakie potrzeba:
śr. zewnętrzna 40
śr. wewnętrzna 22
szerokość zewnątrzna szalki 18
szerokość wewnętrzna szalki 22
sztuk dwie
auto: 106 ITB, ///M3
silnik:: 1.6 8V
moc: 146++, 343km Pomógł: 80 razy Dołączył: 09 Kwi 2006 Skąd: ze wsi
Wysłany: Pią 17 Wrz, 2010
sklep gdzie kupisz zelazo i braz jest na jana pawla jak stary polmozbyt.
wtedy juz tylko potrzebujesz tokarza. ja zaplacilem jakies grosze za
zrobienie i wprasowanie w wachacz.
gdzies w pierwszej polowie mojego pmr sa zdjecia jak to wyglada u mnie
auto: 106 GTi/Espace
silnik:: 1.6/2.0
moc: 130/140km Pomógł: 8 razy Dołączył: 11 Mar 2008 Skąd: Krk
106, tylko właśnie chcieliśmy kupić gotowe, żeby uniknąć a) większych kosztów b) jeżdżenia po sklepach tokarzach itd. tak czy siak dzięki za info, w ostateczności będziemy tak robić, a Tokarza jakiegoś w krk możesz polecić? czy nie w krk to robiłeś u siebie?
nie ma zadnych wiekszych kosztow.
w 1 sklepie kupujesz materia. reszte robi ci juz tokarz. mi to robil byly sponor http://www.autonalepa.pl/ wszystko ogarniete na tip to, w srodku rowki do
smarowania, kalamitka na zewnatrz. jest na prawde profi i totalnie bezobslugowo.
tu jeszcze stare. nowych chyba nie mam na zdjeciach.
kazdy tokarz zrobi to bez najmniejszego problemu.
a jak chcesz gotowe to geko pisal kiedys ze ma dojscie.. moze nadal aktualne
auto: 205/C4
silnik:: tu5j2
moc: ~100km Pomógł: 73 razy Dołączył: 25 Mar 2007 Skąd: Bydgoszcz
106 jesteś hardcorem, mi się wydawało że poliuretan to hardcore ale zmieniłem zdanie jak to złapałem w rękę i da się to trochę pogiąć. Ale z brązem to już nie ma żartów zero amortyzacji
auto: 106 GTi/Espace
silnik:: 1.6/2.0
moc: 130/140km Pomógł: 8 razy Dołączył: 11 Mar 2008 Skąd: Krk
Wysłany: Nie 19 Wrz, 2010
heh ok, będę siedział w razie czego wybiore opcję zaproponowaną przez 106 i po sprawie, a tak orientacyjnie zupełnie to ile to może być warte? zarówno opcja od Ciebie, Geko, jak i opcja "home made" by 106? przyznam jestem zupelnie zielony w tej kwetstii