auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon 11 Paź, 2010
rozne zaklady, rozne ceny..
z wywazeniem itp najczesciej jest to 80 / 100 zl czyli srednio 20/25 zł za kolko..takie sa ceny i nie ma co sie nad tym rozwodzic. oczywiscie moge wyjechac z Warszawy 30 km i zaplacic 60 zł ale wtedy wydam wiecej na bene wiec 1 chuk
niestety Bart - tak juz jest jesli sie nie ma zaprzyjaznionego warsztatu.. i mieszka w tej super bogatej Warszawie
auto: AP1
silnik:: F20C
moc: 240km Pomógł: 21 razy Dołączył: 28 Kwi 2010 Skąd: Warszawa
jest jeszcze kwestia tego jak ktoś to robi, nie chcę oddawać kół do warsztatu w którym porysują mi felgi łyżką czy zniszczą stopkę opony przy zakładaniu na felgę, albo przywalą tak koła pneumatem, że nie będę w stanie ich później odkręcić... dlatego warto mieć swój zaufany warsztat i nie łaszczyć się na 20/30 pln
rozne zaklady, rozne ceny..
z wywazeniem itp najczesciej jest to 80 / 100 zl czyli srednio 20/25 zł za kolko..takie sa ceny i nie ma co sie nad tym rozwodzic. oczywiscie moge wyjechac z Warszawy 30 km i zaplacic 60 zł ale wtedy wydam wiecej na bene wiec 1 chuk
niestety Bart - tak juz jest jesli sie nie ma zaprzyjaznionego warsztatu.. i mieszka w tej super bogatej Warszawie
Ja płacę 100 za wymianę z przechowaniem na cały sezon. Ja rozumiem, że jak się kupuje drogie auta to od razu za wymianę płynu w sprywskiwaczu płaci się 100 pln i to jest norma
auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
Jakarti napisał/a:
KonradMK napisał/a:
ul. Kątna, na moim zadupiu, nie wiem czy jeszcze biorą w przechowanie bo ostatio im się miejsce skońćzyło ale zadzwoń 8914450
na szczescie mam zaufany warsztat ale dziekuje
koło ciebie w ursusowni jest typ który od 15 lat państwu Clarkson wymienia opony. I jako jedyny nie kręcił nosem jak Clarkson junior przyjechał saxolotem z felgami bez otworu centrującego.