auto: Fiesta R2
silnik:: 1.6 16v
moc: 170km Pomógł: 32 razy Dołączył: 10 Lip 2007 Skąd: Warszawa
Wysłany: Śro 24 Lis, 2010 [RPP] Podsumowanie sezonu 2010
Myślę, że tutaj możemy rozpisać się na temat minionego już zesonu.
W dniu wczorajszym zostały ogłoszone oficialne wyniki RPP.
I tak w N2:
http://www.pzm.com.pl/rajdy2010/koncowe/N2.pdf
auto: Clio I,
silnik:: 2.0
moc: 260,km Pomógł: 40 razy Dołączył: 08 Cze 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Śro 24 Lis, 2010
Nadal nie rozumiem dlaczego Tomaszczyk nie wyprzedzil Janika w A6 - przeciez do tej pory wazna byla lista zgloszen a nie ilu ostatecznie pojechalo (przyklad Dolnoslaski)
Juz wczoraj zamierzałem załozyc taki temat i widze, że bez konsultacji Mick juz mnie wyprzedził. To świadczy, że chyba dobrze sie rozumiemy
Choć kierowcą jestem przeciętnym, to udało sie NAM zwyciężyc w klasie i z tego sie cieszę.
W tym miejscu chciałbym podziękowac wszystkom forumowiczom, którzy Nam w jakikolwiek sposób pomogli, trzymali kciuki, dopingowali. Nie ukrywam, że miło jak cholera było czytac wszystkie pozytywne wpisy pod każda z imprez.
Dziękuje w szczególnosci Mickowi za poswięcenie, zaufanie i w zasadzie ogromna bezinteresowna pomoc. Jest mi niezwykle przykro jak potraktowała Nas GKSS.
Ale dla mnie zwycięska bedzie na zawsze załoga Jedras/Kłos.
Dziekuję również Qbusowi który nie odmówił pomocy i usiadł na prawy w bardzo ważnym momencie. Swoim doświadczeniem napewno pomogł w uzyskanym wyniku.
Podziekowania również dla Jaca w szczególności za uratowanie tyłka w kwestii opon i odsprzedanie swoich r888 przed debiutem na Mazowieckim. Jak mogę podpowiedzieć, to w marcu nie da się nigdzie kupić opon! Poza tym dzieki Jaco za pomoc w serwisie.
Dzięki dla Chrzanka za doradztwo techniczne i naprowadzenie na kopalnie części do 106
Dzięki dla Badiego za pomoc w sprawach hamulcowych
Dzięki za opony dla Jacka oraz GeKo za opony na Wisłę
Dzięki dla Cebeera za zdrową rywalizację. Robert masz klasę jako sportowiec. Nie raz Ci mówiłem, że bardzo Ci kibicuje i stawiam na Ciebie. No ale cóz,wszystkiemu winne są półośki.
Dziękuje również tym forumowiczom co chcieli Nam pomóc, ale z jakiś nie do końca wyjaśnionych wzgledów to się nie udało. Mimo to dzięki, bo chęci również się liczą
Dziękuje dla wszystkich dopingujacych na os-ach i przed kompem Koto, martin.h, jarek-małopolska, Janusz, Stf i inni. Myślę,że bedę aktualizował tego posta
Kierowcą pozostaje przeciętnym i zabieram sie za trening gdyby ktos byl ciekaw co dalej
Ostatnio zmieniony przez Przem_106 Śro 24 Lis, 2010, w całości zmieniany 1 raz