auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
Wysłany: Sob 25 Sty, 2014 Pozycjonowanie www
W związku z tym iż w najbliższym czasie puszczamy z pepsonem pare stron www w eter zainteresowałem sie tematem pozycjonowania. Czy mamy na forum jakiegoś magika od takich spraw który mógłby mi pomóc, bądź po prostu ogarnąć to za realne talary ?
auto: Clio II ph3
silnik:: F4R
moc: 0_km Pomógł: 21 razy Dołączył: 09 Maj 2009 Skąd: PWZ
Wysłany: Sob 25 Sty, 2014
Mnie też się kiedyś zdarzyło coś skutecznie wypozycjonować. Ja robiłem to jednak 'na czuja'. Teraz z braku czasu chętnie bym to komuś zlecił za jakąś głodową stawkę albo przyjął pigułkę wiedzy, w paru słowach, jak to się dzisiaj robi.
auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon 27 Sty, 2014
Michał napisał/a:
W związku z tym iż w najbliższym czasie puszczamy z pepsonem pare stron www w eter zainteresowałem sie tematem pozycjonowania. Czy mamy na forum jakiegoś magika od takich spraw który mógłby mi pomóc, bądź po prostu ogarnąć to za realne talary ?
ziom,
pogadajmy o tym jak chcesz. wpadnij na Maszynowa na kawkę/ herbatę. to co dalej zrobisz z wiedzą zalezy od Ciebie to taki temat gdzie ktos latwo moze Cie naruchac. kiedys pokazales mi jak zrobic prezkę to 7 lat pozniej chcialbym się jakoś odwdzięczyć chociaż nie przyjeli mnie wtedy do pracy
_________________ Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba.
auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
Czytam ostatnio o tym i wlasnie tak jest . To ze kase wezmą a nie zrobią zbyt duzo to raz, a dwa ze mogą tak spierdolić ze strona dostaje bana od gugla i wtedy robi sie problem
Ogarniasz te jebane znaczniki "meta" "sreta" itd ? to byś mi pokazał na przykładzie jednej strony.
auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
Michał napisał/a:
Czytam ostatnio o tym i wlasnie tak jest . To ze kase wezmą a nie zrobią zbyt duzo to raz, a dwa ze mogą tak spierdolić ze strona dostaje bana od gugla i wtedy robi sie problem
Ogarniasz te jebane znaczniki "meta" "sreta" itd ? to byś mi pokazał na przykładzie jednej strony.
techniczne rzeczy zostaw w pizdziec Michał. ja o tym nie mam pojęcia ale moge zawsze podpytac i zaraz bedziesz mial odpowiedz. pogadamy najpierw o tym po co Ci to i co bys chcial tym ogarnac bo wbrew pozorom to wazne. SEO mozna robic na pare sposobow i tak na prawde to ogarniesz sobie sam to na tip top. wazne zeby zaczac juz na etapie budowania strony.