auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Czw 29 Cze, 2006 CRUISING Jakartiego przez Warszawe
zakladam specjalny temat zebym mogl posluchac tych zartow i napewno niewysublimowanych opinii Jimka i reszty oszolomow
ale mi sie morda cieszy.. przynajmniej mnie ktos kurwa zauwazyl.. przez 3 tygodnie to to auto widzialo tylko kurz.. i nadal tak jest dlatego cieszy mnie, ze przynajmniej na ZOLTEJ lince mnie ktos przyuwazyl.
chce wiedziec KTO, GDZIE i dlaczego?
_________________ Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba.
JIMEK [Usunięty]
Wysłany: Czw 29 Cze, 2006
miales niewyrazna mine a widzial cie specjalny agent 006 vel Rudecki moze sie wypowie
ciekawe czy Ty bys mial wyrazna mine gdybys jezdzil komunikacja miejska 3 tygodnie, gdybys nikt nie wiedzial, lacznie z p. Grabowskim i Carserwisem (teraz mowia, ze komp - tzw sterwonik wtrysku) co sie zepsulo i gdybys wyjebal juz wiekszosc pieniedzy, ktore mialy byc przeznaczone na co innego.
i gdybys jutro mial ochote lub ktokolwiek inny spotkac Jakartiego z niewyrazna mina to polecam sie - ponownie bede pokonywal kurs Carserwis - p. Grabowski - Pulawska 31.
pozdrawiam i gratuluje dobrego samopoczucia.
w k u r w i o n y Jakarti.
[ Dodano: Czw 29 Cze, 2006 ]
nie kasuje bo nie bede udawal, ze nie bylem #%$^$%
sorry ziomki, ze odpowiedz agresywna.
auto: XR2
silnik:: Kent 1.6
moc: nie wiadomokm Pomógł: 26 razy Dołączył: 11 Sty 2006 Skąd: Katowice
ja ciebie tez rozumiem , moj parch stoi juz ponad rok nikt neichce mi złożyc silnika juz niewiem co mam zrobic z tym autem stoi na dworze buda gnije choć była całą kompleksowo zroibiona poprostu widze jak ulatują w powietrze 1000 które odkładałem na to auto i w nie pakowałem ....
Wysłany: Pią 30 Cze, 2006
wiesz Gotti, ze Ty masz racje? ale nie zawsze mi sie udaje tak na spokojnie..
PS - gdzie moje zdjecie w pozycji ciagnietej?
JIMEK [Usunięty]
ja troche tez znam ten bol... ostatnio wyskoczylem z worka pieniedzy za jakies pierdoly od klockow do innych gowien ktorych gwarancja nie obejmuje i tez mialem ta kase przeznaczyc na felgi a teraz to nie wiadomo...
auto: clio sport
moc: 171km Pomógł: 30 razy Dołączył: 13 Maj 2006 Skąd: warszawa
Zdjecia nie ma bo telefon sie rozładował ;-\
Ale jak cię mijałem to na poczatku linka nie byla zauważalna, wiesz taki powolny cruzing dżółtą wyscigówką, aż sie zdziwiłem...
a co do miny to nie było tak źle