auto: saxo VTS
silnik:: TU5JP4S
moc: 134km Pomógł: 16 razy Dołączył: 04 Maj 2009 Skąd: Brzesko/Kraków
Wysłany: Sob 01 Sty, 2011 skaner czestotliwosci lub jak kto woli "nasłuch"
Pany, czy ma ktoś doswiadczenie z takim sprzetem?
Nazwa robocza chyba skaner czestotliowsci, niektorzy mowia na to "nasłuch", czyli urzadzako ktorym mozna podsłuchać np. stojąc na odcinku specjalnym obsługe Os-u, lub dowiedziec sie gdzie własnie jedzie na sygnale straz pozarna lub inne taki słuzby
Czy to jest coś takiego?
http://allegro.pl/skaner-...1393422430.html
jakies inne propozycje, inne firmy, gdzie ostac tanio i na co zwracac uwage decydyjac sie na cos takiego?
auto: Megane GT
silnik:: dci
moc: 110km Pomógł: 13 razy Dołączył: 31 Mar 2009 Skąd: Tarnowskie Góry
Wysłany: Nie 02 Sty, 2011
ile chcesz przeznaczyć PLN ??
znajomy montuje radia cb oraz wspomniany wyżej nasłuch (btw wiesz ze to nielegal ? dostęp do częstotliwości policji, straży, pogotowia, wojska jest niby zakazany) to mogę zapytać co gdzie i za ile
Wysłany: Wto 04 Sty, 2011
kurcze no tak 300-400zł, w sumie wstepnie jestem umowiny na odbiór tego co w linku powyzej, tylkoze udało mi sie znalezc w poblizu domu jeszcze taniej.. ponoc to najlepsza relacja "cena-jakosc" Wiem, wiem, ze to nielegalne, ze straz, policja, itd dlatego to chce
auto: 106 ITB, ///M3
silnik:: 1.6 8V
moc: 146++, 343km Pomógł: 80 razy Dołączył: 09 Kwi 2006 Skąd: ze wsi
Wysłany: Wto 04 Sty, 2011
raczej policji tym juz nie posluchasz. jak pamietm to policja juz od dawna ma
radiostacje z cyfrowym kodowaniem dzwieku, a takimi "analogami" to mozna
bylo sluchac z 10 lat temu... chyba ze gdzies po wsiach jezdza jeszcze polonezy
ze starymi radmorami to moze.
raczej policji tym juz nie posluchasz. jak pamietm to policja juz od dawna ma
radiostacje z cyfrowym kodowaniem dzwieku, a takimi "analogami" to mozna
bylo sluchac z 10 lat temu... chyba ze gdzies po wsiach jezdza jeszcze polonezy
ze starymi radmorami to moze.
W Płocku jeszcze mozna. Mysle ze w mniejszych miejscowosciach takze.
Wysłany: Śro 05 Sty, 2011
PGmaster napisał/a:
Mysle ze w mniejszych miejscowosciach takze.
no własnie w ostatni weekend testowałem dokładnie tego unidena co w linku bo ma go znajomy i podłuchałem zarówno policje, straz jak i.. agencje ochrony.. NIby nie mamy juz polonezów tylko Kie a mimo to dało rade, nie wiem jakim sposobem ale dało.. A to chce kupić przede wszyskim pod katem rajdów, na ostatnim elmocie kolega z ktorym to testowałem miał to ze soba, mistrzostwo swiata, od razu było wiadomo kto, gdzie dzwonił albo dlaczego odcinek opozniony
ile chcesz przeznaczyć PLN ??
znajomy montuje radia cb oraz wspomniany wyżej nasłuch (btw wiesz ze to nielegal ? dostęp do częstotliwości policji, straży, pogotowia, wojska jest niby zakazany) to mogę zapytać co gdzie i za ile
jak ostatnio o tym trochę czytałem to nasłuch jest legalny. Tylko nie wolno upubliczniac tego co sie usłyszało i nasłuchu nie można prowadzic z uczestnictwem osób trzecich. przynajmniej tak na jakimś forum pisali.