auto: ...bus
silnik:: jest
moc: jestkm Pomógł: 167 razy Dołączył: 03 Cze 2007 Skąd: z dupy
Wysłany: Nie 09 Sty, 2011 [k] niemałe kombi z dieslem pod maską do 40k
Panowie, kumpel prosił mnie o pomoc w szukaniu samochodu. Założenia są takie: budżet 35-40k, spore kombi lub van, najlepiej z dieslem pod maską. Ważne żeby samochód był w naprawdę przyzwoitym stanie bo to raczej zakup na parę lat.
Jakby ktoś znajomy miał coś zbliżonego do sprzedania to dajcie znać.
Podane kryteria: Typ: Kombi, Cena: od 35 000, do 40 000 PLN, Rodzaj paliwa: olej napędowy (diesel), Stan techniczny: wszystkie, Dodatkowe informacje: pierwszy właściciel, bezwypadkowy, garażowany.
Wysłany: Nie 09 Sty, 2011 Re: [k] niemałe kombi z dieslem pod maską do 40k
Bart napisał/a:
Panowie, kumpel prosił mnie o pomoc w szukaniu samochodu. Założenia są takie: budżet 35-40k, spore kombi lub van, najlepiej z dieslem pod maską. Ważne żeby samochód był w naprawdę przyzwoitym stanie bo to raczej zakup na parę lat.
Jakby ktoś znajomy miał coś zbliżonego do sprzedania to dajcie znać.
Podane kryteria: Typ: Kombi, Cena: od 35 000, do 40 000 PLN, Rodzaj paliwa: olej napędowy (diesel), Stan techniczny: wszystkie, Dodatkowe informacje: pierwszy właściciel, bezwypadkowy, garażowany.
auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
Wysłany: Pon 10 Sty, 2011
chłopaki mają dużo znajomych, to światowcy są!
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
Wysłany: Pon 10 Sty, 2011
że Walle głową w mur?