Panowie, nadejszła wiekopomna chwila...
po dziesięcioleciach ciszy zmojej strony oto jestem...
świat się zmienia i my się zmieniamy... itp itd
anyway...
wołowina zaparkowana na podjeździe więc pora pozbyć się ctr'a.
Większość z Was zna moje auto i całą jego historię, a dla tych z mniejszości wklejam treść z ogłoszenia.
Honda civic TypeR EP3 30th Anniversary (limitowana edycja)
Samochód z polskiego salonu i od nowości w rękach fanów marki. Jestem trzecim właścicielem i posiadam go od lutego 2007.
Zmierzona na hamowni moc to 209KM
Silnik seria, jedyne zmiany to komputer (hondata k100) i lekkie koło zamachowe.
Ponadto: zawieszenie MUGEN (oryginalne daje w prezencie), rozpórka OMP, układ wydechowy angielskiej firmy PIPER (bez kolektora), wkładka filtra ITG.
Wewnątrz 4punktowe pasy MOMO, właściwie nowa kierownica i gałka zmiany biegów (mają ok. 10tyś km) – stare elementy mam do wglądu dla ciekawskich.
Edycja 30th Ann. charakteryzuje się czerwoną wykładziną, świetnymi fotelami RECARO oraz skórzaną kierownicą MOMO. Ponadto ma seryjnie przyciemnione tylne szyby.
Samochód zawsze był dobrze doinwestowany, serwisowany i zadbany. Olej wymieniany co 10tyś km.
Radio ze zmieniarką CD w bagażniku.
Samochód jest absolutnie bezwypadkowy – zachęcam do weryfikacji tego w dowolnej stacji diagnostycznej.
Miał przygody tzw. parkingowe (zdjęcia do wglądu) na bieżąco naprawiane. W tej chwili jest właśnie po jednej takiej przygodzie (wgniecenie w prawym przednim nadkolu) – jeszcze nie zdążyłem tym się zająć.
Auto rok temu przeszło profesjonalny detailing – lakier jest w świetnym stanie. Ponadto 8 miesięcy temu wymieniałem przednie tarcze i klocki (Ferrodo i Brembo). Olej wymieniany ok. 6tyś km temu.
Samochód zaledwie kilkukrotnie jeździł po torze z okazji klubowych imprez. Poza tym nie ma żadnej wyścigowej historii.
Gorąco zachęcam do zakupu! Samochód jest w bardzo dobrym stanie!
Mogę wystawić fakturę VAT
cena 38000pln brutto
t 500 000 528
heh... taki lajf. wpadłem we własny biznes i nie miałem nawet chwili na odwiedzanie starych 'śmieci'... HH mam na myśli tutaj.
hmm... szukałem wczoraj gdzieś mojego Pimpa - czy były jakieś czystkim w tym temacie bo nie ma mojego ctra (chyba) - a ewentualnie osobom zainteresowanym mógłby przynieść sporo informacji...
_________________ "...i w tym momencie nawigacja mówi mi : "ZRÓB ALTONENA", no to bach rekaw..." cytat dr. prof. CHRZANKA - santo subito!!!!
anjas - dzięki!:)
pitt - dzięki za chęci... jednak zrezygnuję z tej oferty... heh...
chrzaniu - gdybym mógł to bym Ci zrobił zniżkę...
pcs - now własnie JUŻ nie szuka...:)
a kupiłem wołowine... volvo znaczy - czysto do celów biznesowych.
v70 D5 awd w 6cio stopniowym automacie
niby 185KM ale straszna kanapa więc na wiosne program wleci na 230KM
a tymczasem.. DAWAĆ TU KLIENTÓW!! a nie spamować!!
_________________ "...i w tym momencie nawigacja mówi mi : "ZRÓB ALTONENA", no to bach rekaw..." cytat dr. prof. CHRZANKA - santo subito!!!!