auto: RS
silnik:: 2.0
moc: 172km Pomógł: 14 razy Dołączył: 03 Sie 2010 Skąd: z kątowni
Wysłany: Pon 27 Gru, 2010 [S] Wartburg 353S
Może skusi sie ktoś na fajnego youngtimera? Dzwięk i zapach dwusuwa o poranku - bezcenne Jeśli ma ktoś wrednego sąsiada to także polecam...zasłona dymna na 15min murowana.
Oprócz tego duży moment obrotowy(dwusówy tak mają) oraz pierwsze DSG jakie Niemcy wprowadzili
Jest to najmniej intuicyjny samochód jakim kiedykolwiek jeździłem,ale frajda jest niesamowita. Wszystkie plastiki 1.1, 1.2 są bez szans na światłach
Zapraszam http://moto.allegro.pl/sh...item=1387748579
Aha...pali więcej od Passata Dzika
Ostatnio zmieniony przez Rasputin Pon 27 Gru, 2010, w całości zmieniany 1 raz
auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
Wysłany: Wto 28 Gru, 2010
kurde - ładny jest!
silnik:: też
moc: 72.5km Pomógł: 46 razy Dołączył: 20 Kwi 2009 Skąd: SY
dorzucam klio i biorę
Czesio [Usunięty]
ja słyszałem ze Pitt bierze bo serwis wartburga oferuje lepsze standardy niż Leksa , min. paczkę Fajek Ing Ling i mózgotrzepa , przy kazdej wizycie w serwisie Wart&Burg !
auto: ...bus
silnik:: jest
moc: jestkm Pomógł: 167 razy Dołączył: 03 Cze 2007 Skąd: z dupy
Wysłany: Czw 30 Gru, 2010
kumpel kiedyś lubował się w DDRowskich dwusuwach - miał traba i wartburga. Pamiętam tylko tyle, że oba się prowadziły jak stare kur.wy - dupą zamiatały aż miło. W wartburgu fajna jest płaska podłoga i brak progów