napisz mi prosze cos wiecej min. w jakim stanie fotel kierownika, czy i ile oleju bierze, kiedy robiony rozrzad o czy razem z wariatorem, jakie opony do tego, czy te felgi byly z tej wersji (i jaki to wogole rozmiar), czy wszystko dziala, czy jezdzi prosto i czy jest prosty, co bylo klepane, czy lakier dobrze polozony, czy kiera w tej wersji standardowo byla w normalnej skorze, no i ile pali.
i koniecznie daje wiecej fot wnetrze (fotel kierownika szczegolnie), ta aukcja to licytacja z min 10tys?
auto: sej
silnik:: 1.1
moc: 40kwkm Pomógł: 5 razy Dołączył: 21 Lut 2008 Skąd: z Gdańska
Wysłany: Sob 29 Sty, 2011
A więc:
Fotele, skóry w stanie bdb. Moim zdaniem zgodne co do przebiegu.
Ile bierze oleju? nic , nie dolałem ani grama bo nic nie ubywa a przejechalem ze 3 tyś (znaczy moja żona przejechała).
Rzorząd był wymieniany kpl w 2009 na wiosne (wg. poprzedniego właściciela) potwierdził to mechanik w ASO cytuje "wszystko świeżynka".
Felgi nie są oryginalne (ale podobne ) Opony są jakieś szajsowate, jak cena będzie ok to mogę dorzucić PARADY SPEC 195/50/15. Jakie są na felgach to nie wiem bo są w piwnicy. Na aucie są stalówki z zimówkami 185 chyba.
Auto nie było malowane, co widać gołym okiem jak i czujnik potwierdza. Podłoga w bagażniku/tylny pas nosi jakiś ślad "klępnięcia" ale to piardzik jakiś.
Czy jest prosty, hmmm nie wiem, nie wygląda na krzywy jeździ prosto. Nie wiem czy kiera była standartowo ale z tego co widzę po zdjęciach w necie to tak.
Co do spalania to może opiszę to w ten sposób: żona ma do pracy 15min drogi ale przebywa go w 40min ponieważ 25min stoi w korku i komp pokazuje 11,7 . Beka jest taka że jak poupalam czasami to 9,7.
Jedyne co musiałem wymienić to płyn hamulcowy i klocki przód ponieważ sie gotowały.
Co do zdjęć to proszę na pw adres mailowy to wyślę.
Sprzedaję bo chcę kupić łade dla siebie jako zabawkę. Dla małżonki i dwu letniego dziecka sport się nie sprawdza. Bo za dużo pali i ma dwoje drzwi.
Proszę pytać dalej
Za auto dałem 16500, dołożyłem alarm i odciencie zapłonu. Raczej nie chciał bym stracić tych pieniędzy ponieważ auto jest w bdb stanie.
auto: sej
silnik:: 1.1
moc: 40kwkm Pomógł: 5 razy Dołączył: 21 Lut 2008 Skąd: z Gdańska
Wysłany: Sob 29 Sty, 2011
Nie przemyślany bo napalony byłem ot co.
Wcześniej miałem 106 którym jeździłem do pracy i miałem fun. W międzyczasie zmieniłem robotę dostałem służbowe auto. Myślałem że sport sprawdzi się jako auto do pracy dla żony + dla mnie w weekendy. No niestety myliłem się...
_________________ W trosce o najlepszą jakość naszych usług informujemy że nad rozwiązaniem pańskiego problemu pracują nasi najlepsi specjaliści..
auto: Clio Sport ph1
silnik:: F4R 730
moc: 178km Pomógł: 11 razy Dołączył: 08 Mar 2009 Skąd: Łódź
Wysłany: Nie 30 Sty, 2011
Pit jak to jest ze auto w fazie 1 masz z 2002 roku a facelift byl w 2001
Fajne ale zaczal bym sie zastanawiac dopiero przy nizszej cenie, tym bardziej ze juz rok starsze niz jak kupowales
PiTT napisał/a:
fajna furka, ale że tak powiem zakup nieprzemyślany raczej
jeśli to dla żony i dzieciaka to w sumie bez sensu go kupowałeś
eeee tam po wywaleniu calej tapicery i wsadzeniu 2 kubelkow jest tam tyle miejsca na dolozenie fotelika dla dziecka ze mała głowa Sam powoli knuje gdzie umocować