auto: rdzivic
silnik:: półtora litra
moc: teraz juz brak km Pomógł: 36 razy Dołączył: 06 Lip 2009 Skąd: uć
Wysłany: Czw 21 Kwi, 2011
M napisał/a:
bizon napisał/a:
teoretycznie bym mogl rozwazyc, czy mi bimarco expert w hondzie nie zalega...
za ile mógłbyś rozważyć?
za tyle, zeby nieduzo mi brakowalo do mirco st czy tam jakiegos
rabarbar [Usunięty]
Juz dostałem oferte na Experta od Profesora.Ale zastanawiam sie czy nie kupic po prostu nowego Mirco-dobre ceny mają,miałem taki w clio dobrze mi sie jezdziło,niestety nie pamietam jaki to był model
Własnie wyczytałem ze w e36 trzeba jakąs grubszą rzezbe robic z mocowaniami,wiec znowu zacząłem zastanawiac sie nad tymi fotelami
http://allegro.pl/dwa-fot...1568047674.html
najwyzej jak mi nie będzie pasował to sprzedam,zostawie sobie z niego mocowanie i kupie inny
auto: Renault Clio
silnik:: F4R 738
moc: 188km Pomógł: 132 razy Dołączył: 13 Mar 2008 Skąd: Będzin
rabarbar, Cenisz swój krzyż...? to oszczędź mu tego. Do tego słabo trzymają. To były fajne modele na czasy Maluchów bo inne często się nie mieściły w środku.
Janusz, musisz pytac Mistrza
martwi mnie ta rzeżba z mocowaniami,po prostu nie mam czasu i ochoty na prace spawalniczo-ślusarskie,napisałem do rallyshopu w sprawie dedykowanych mocowań,zobaczymy co odpiszą
rabarbar [Usunięty]
GeKo, chodzi Ci o experta??
Przypomniałem sobie ze chyba moj ziomek ma taki wiec po prostu podjade i sie przymierze
chodzi mu o to co wkleiłeś czyli ten tron??
rabarbar nie wiem czy masz jakieś znizki w rallyshopie, ale jakbyś zamawiał cokolwiek, to się odezwij nie stracisz
w clio też nieciekawa sytuacja , wiec trzeba sobie jakoś radzić zasadniczo nie wiem co lepsze.
rzeźba za "więcej", czy homo za mniej