auto: narazie Ikarus Pomógł: 8 razy Dołączył: 07 Gru 2005 Skąd: Gocław City
Wysłany: Śro 05 Lip, 2006
Kant z silnikiem od Mirafiorki i zrobionym zawiasem
http://www.streetracing.p...wforum.php?f=27
nie tylko Ty masz takie pomysly kazdy by chcial... najczesciej wlasnie polecaja wszyscy s14 albo s13... Jak chcesz isc wersja niskobudzetowa to mam dla Ciebie kontrowersyjna propozcje... Stary kupujesz jakas dresiarska bejce ktorej nie bedzie Ci szkoda i jazda... kilka modow albo juz po modach... Powiem Ci szczerze ze zeby ogarnac podstawy to nie trzeba wiele. Jednej rzeczy... RWD. Ja przed miniakiem przez jakis czas jezdzilem compactem ktory z wielkim wysilkiem na betonie wogle tracil trakcje. Ale ze akurat przyszla zima.... Stary, na plac przed imole, geanta, na slynny luk kolo sggw, parking i zyg-zakowe uliczki na przeciwko to co chwile jezdzilem. Za kazdym razem jak jechalem do centrum naprawde po jakims czasie ogarnialem autko i jakies trzystaszesdziesiatki probowalem A to byla tylko 316stka i 1.8 pod maska! W zime nie trzeba wiele. Potem juz za czasow miniaka zawsze zastepcze bralem nastepce kompakta - 120d. 163KM w dieslu w serii. Tym sie miodowo mozna pobawic... A mowie o seryjnych autach. Kupisz stara bejce moze juz z gleba... biedny nie jestes to moze jakies stare zdezylowane i zglebione nawet m3 Wtedy dzwonisz do mnie i dasz sie karnąć RWD to jest cos czego mi brakuje bo sie polubilismy :567: :542: :545:
nawet z Rudeckim sie bawilismy i robilismy jakies filmiki.... Nie byly jakos super odzwierciedlajace zabawe (jakby w zwolnionym tempie)
RUDELLO ZAPODAJ MOZE TE ZDJECIA I FILMIKI JAK JESZCZE MASZ Z ZABAWY Z BEEMKAMI!!! FAJNIE BY BYLO TO ZOBACZYC Jak jeszcze masz z compactem przed imola do by bylo fajnie...
Chayenne - mam nadzieje ze cos pomoglem pozdr.
[ Dodano: Czw 06 Lip, 2006 ]
dzik napisał/a:
E30 325 + zawias
niech Cie szlag ja tu sie staram a ten podlecial od tylca i z zaskoczenia mnie wyprzedzil
ALE DOBRZE PRAWI!
auto: ...
silnik:: ...
moc: ...km Pomógł: 49 razy Dołączył: 16 Lut 2006 Skąd: Kraków
Wysłany: Czw 06 Lip, 2006
BM-ka starsza to faktycznie dobry materiał na drift maszyne, nie za duze pieniądze no i dość mocny silnik w wersji 325.
Jimek z tą M3 to troche przegiałeś bo za małe pieniądze to będzie w tragicznym, nie nadającym się do jazdy stanie, około 20 tysięcy to już można znaleźć (szukając z dużą świeczką ) m3 w dobrym, a nawet bardzo dobrym stanie.
No ale może dla niektórych to włąśnie są małe pieniadze , dzis ogarnaiłęm zapasówke u wulkanizatora, i przylukałem w kącie dwa kapcie 22 cale, 295 szerokość profil 30, dowiedziałęm się że ich właściciel pare dni wcześniej wymienił dwa koła
(opona+felga, bo je pogiął) za skromną sumę 36 tysięcy złotych :546: !!! Szczena mi opadła.
Kune [Usunięty]
Wysłany: Czw 06 Lip, 2006
naogladales sie pewnie Tokyo Drift i Ci sie zachcialo?? :D:D
no to teraz juz wiesz, ze posiadasz auto do driftu, a konkretniej do nauki... nie ma czego szukac :056: