Muszę zabezpieczyć jakoś mojo furę, bo chodliwa dość jest, a mimo iż mam AC to nie chce mi sie bujać na Policję, czekać na kasę itp....
Myślałem o blokadzie skrzyni biegów. Siakieś jakieś pomysły? Jakieś namiary? Znajomi z warszawskich i śląskich gangów coś polecają?
P.S Ostatnio zadzwoniłem z pytaniem o blokadę skrzyni, a gość się mnie pyta, dlaczego akurat blokada..."Bo wie Pan, my montujemy takie coś najnowszego, jeszcze nikt tego nie rozpracował, się to montuje na przykład fabrycznie w modelach BMW, tych wie Pan najwyższych 520 i tak dalej, ale więcej Panu nie powiem przez telefon, musi Pan przyjechać do mnie. Kosztuje to założenie tego 750 złotych"
_________________ Filozof, Biegacz, Fotograf, Egoista, Cham, Prostak i Humanista
auto: Różne
silnik:: Różne
moc: Różnakm Pomógł: 51 razy Dołączył: 25 Sty 2010 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sob 25 Cze, 2011
Urządzenia posiadają bufor zdarzeń, który umożliwia zbieranie informacji o pojeździe w momencie jego obecności poza zasięgiem sieci operatora macierzystego ( np. za granicą lub podziemny parking itp.)
Jak już na podziemnym parkingu to nie działa to trzeba by było jakiś lepszy znaleźć
Carlos mi opowiadał o urządzeniu za kilka euro, które po wpięciu w gniazdo zapalniczki, zakłóca wszystkie urządzenia w pobliżu
sieci komórkowe, gps i co tam jeszcze ktoś chce
tak, więc zasadność pakowania kasy w gps w aucie raczej średnio się opłaca w czasach gdzie większość złodziei pewnie nosi taki urządzonko przy sobie i zapobiegawczo wpina to na wejściu...
Marcel [Usunięty]
Wysłany: Nie 26 Cze, 2011
patenciarkie odciecie paliwa - zdecydowanie polecam Kościecha -> 604947453
auto: E39 523i
silnik:: 2,5
moc: Ile Pan Bóg Dakm Pomógł: 16 razy Dołączył: 01 Wrz 2009 Skąd: ŚwiątyniaOpatrzności
Wysłany: Nie 26 Cze, 2011
czyli wyłącznik zasilania zapalniczki trza zamontowac. Bandyta wkłada ustrojstwo do zagłuszania w miejsce po zapalniczce a zasilania nie ma i wtedy nasz gps działa cały czas niczym niezagłuszony
Dotykowy guzik przypominający "... twórczość jest nieograniczona.."(ukryty), który odcina zasilanie pompy paliwa. Zasilanie i wszystkie kontrolki są okey, ale możesz kręcić i kręcić, a nie odpalisz.