auto: Clio
silnik:: znów jest
moc: ponad stokm Pomógł: 15 razy Dołączył: 07 Kwi 2011 Skąd: WWa
Wysłany: Śro 06 Lip, 2011
trzeba było dopisać, że furasz ma mocniejszą górę z tymi listwami to by poszły w komplecie ze światłami i ktoś by miałby furę lepszą w całym zakresie obrotów
tzw. diwajsy komplementarne
silnik:: 2.5
moc: 115km Pomógł: 16 razy Dołączył: 31 Sty 2008 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pią 08 Lip, 2011
Nie wiem Włodku czy dobrze robisz z tymi opisami Wiem, że fajnie, śmiesznie itp ale chyba głównie chodzi o to żeby pozbyć się tego szmelcu. Ot takie moje zdanie Not maj biznes ogólnie
Nie wiem Włodku czy dobrze robisz z tymi opisami Wiem, że fajnie, śmiesznie itp ale chyba głównie chodzi o to żeby pozbyć się tego szmelcu. Ot takie moje zdanie Not maj biznes ogólnie
106 napisał/a:
vlodek ma fchoooy kasy i go to pier.doli
szedłem na śmietnik z tymi listwami... zawołał mnie mechanik i mówi "wystaw od 1zł to zobaczymy ilu ludzi interesuje taki badziew"
ja ostatnio wystawiałem dwa razy 3 szt nówek! nadkoli do SC/CC, za 1 razem nikt nie chciał, a za drugim ktoś się skusił i łyknął za 1zł. Fakt, ze napisałem, że tylko odbiór osobisty mimo wszystko jakoś nie było chętnych. Na pocieszenie kupujący dołożył mi do wylicytowanej kwoty 3.5zł na piwo:) ludzki pan;) Powodzenia