moja siostra ma do sprzedania clio. przebieg okolo 60.000, rocznik 2001, cena okolo 22.000 (nowy kosztowal przeszlo 58.000)
wyposazenie chyba najlepsze. ma xenony, klimatronic, przyciemnione szyby, fotele wyprofilowane z przodu, felgi 15cali i duzo innych. Samochod bardzo zadbany.
auto: ...
silnik:: ...
moc: ...km Pomógł: 49 razy Dołączył: 16 Lut 2006 Skąd: Kraków
Wysłany: Śro 12 Lip, 2006
Ja mysle ze włąsnie takie osobiste ogłoszenia, typu "ja mam coś do sprzedania" to w oddzielnych tematach, a w hot hatch ogloszenia, to wrzucamy ogłoszenia typu "gdzieś tam, ktoś tam ma coś do sprzedania" czyli allegro, graka, trader i inne podobne.
chayenne [Usunięty]
Wysłany: Śro 12 Lip, 2006
Cytat:
ziom jest temat "Hot Hatch ogłoszenia" tam zamieszczamy ogloszenia zeby nie robic milion topicow. peace
no oczywiscie.. tylko ze to clio to za HOT niejest... tylko ladnie wyglada ale fakt.. 3d
auto: Peugeot
silnik:: 208 GTi
moc: podobno 230km Pomógł: 98 razy Dołączył: 05 Gru 2005 Skąd: zadupie
Wysłany: Czw 13 Lip, 2006
clio srednio sie zbiera... pamiętam czaja jak lataliśmy kiedyś po targówku nim i stwierdziliśmy ze to nie jest to... ale bardzo łądnie wygląda... naprawde - ja bym zanabył jako drugie autko na codzień dla siebie.. ale mnie nie stać
_________________ when the flag drops the bullshit stops