auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
Wysłany: Pią 18 Sie, 2006 [Sprzedam] Renault Clio 1.8 RSI
fura znajomego znajomego.
Dane techniczne
Renault clio 1.8 rsi
Moc 110 km
Rok 1995
Przebieg 108 tysięcy
Kolor czarna perła
Typ hatchback
Liczba drzwi 3
Opis
Witam mam do sprzedania Renault Clio 1.8 RSi. Jest to jedna z najmocniejszych odmian tego modelu (mocniejsze było tylko 1.8 16v) Do100 km/h przyspiesza w 8,8 sekundy (zmierzone osobiście) i prędkość maksymalna nieco ponad 200km/h, zawieszenie odpowiednio utwardzone i obniżone w porównaniu ze słabszymi wersjami z tyłu tarcze . Samochód bezwypadkowy sprowadziłem go w 2004 z Niemiec dla siebie a nie na handel wiec kupując go nie szukałem okazji. Posiada on 1 poduszkę powietrzna napinacze pasów, elektryczny szyber( działa nic nie cieknie) elektryczne szyby, elektryczne podgrzewane lusterka, centralny zamek na pilota, radio SONY na CD + cztery głośniki z tyłu firmy MAGNAT. Samochód ma przejechane 107 tysięcy i jest to przebieg prawdziwy do 2003 są stemple w książce serwisowej z serwisu Renault. Ja go kupiłem, gdy miał przejechane 95 tysięcy i przez niecałe dwa lata zrobili nieco ponad 12 tysięcy. Od momentu kupna wymieniłem cały kompletny rozrząd, łożyska kół przednich na skf. Oczywiście na bieżąco były wymieniane wszystkie płyny eksploatacyjne i materiały. Samochód świetnie się sprawuje i nie wymaga żadnego wkładu finansowego wszystko jest zadbane i przeze mnie dopieszczone. Przez cały rok parkuje go w garażu wiec, w zimy stał w ciepełku
Z chęcią odpowiem na wszelkie pytania, więcej zdjęć przęśle zainteresowanym. Mój mail adamstys@wp.pl tel. 660-677-613
Samochód do obejrzenia w Warszawie na Mokotowie. Zastrzegam sobie prawo do zakończenia aukcji przed końcem.