auto: Peugeot
silnik:: 208 GTi
moc: podobno 230km Pomógł: 98 razy Dołączył: 05 Gru 2005 Skąd: zadupie
Wysłany: Wto 18 Lip, 2006 saxofon vs saxofon
jadąc swoim saxo wpatrzony w neony na mieście przypadkiem zupełnym spotkałem czarne saxo.. myśle sobie kurwunia... spróbuje.. może się uda. Stajemy na światłach.. dosyć ciemno nie widze kierownika.. ale ma uchyloną szybę. rzucam że na zielone.. i modle się żeby psycha wytrzymała...
czekam.. czekam.. w radiu RHIANNA śpiewa coś w obcym mi środkowo europejczykowi języku "s.o.s. mi sam łan help mi"
pomarańczowe - w mojej głowie mętlik.. widzę chwile radości z dzieciństwa.. huśtawki.. grę w kosza z Lennym i pierwsze rysunki TheMc, chwile kiedy jego panna powiedziała że jest w ciąży a on miał 18lat... i jeszcze przepis na muffiny czekoladowe mi się przypomniał..
w końcu zielone - dla pewnosci patrze na saxo które rusza.. ja też.. na 1 równo, 2 powoli ja do przodu ale za mało żeby powiedzieć "WHO IS YOUR DADDY" , 3 powoli odjeżdzam, koniec 3 mam już sporą przewagę, 4 odjeżdzam dalej... hamujemy
Dopiero wtedy w świetle reklamy PKN Orlen zobaczyłem go... psvts i jego saxo
pozdro Piotrek
_________________ when the flag drops the bullshit stops
auto: Type-R
silnik:: VTEC
moc: 200km Pomógł: 3 razy Dołączył: 13 Gru 2005 Skąd: Warszawa
Wysłany: Wto 18 Lip, 2006
Cytat:
widzę chwile radości z dzieciństwa.. huśtawki.. grę w kosza z Lennym i pierwsze rysunki TheMc, chwile kiedy jego panna powiedziała że jest w ciąży a on miał 18lat... i jeszcze przepis na muffiny czekoladowe mi się przypomniał..
auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
Wysłany: Czw 20 Lip, 2006
nie
Jedzi jeden na mega wypasnych felach. Cały w kolor, złoty. Na glebie posadzony, kozak straszny. Dodatkowo, jest jeden srebrny, kolo chyba upala go bo jest strasznie zniszczony.Jednym vtsem jedzi starsza pani do wspiz , tez kolor złoty plus kołpak :570:
Ja to bym chciał z bliska obejzeć tego złotego na feli ładnej, widziałem jak przeleciał ( dosłownie ) przez skrzyzowanie.....
auto: Type-R
silnik:: VTEC
moc: 200km Pomógł: 3 razy Dołączył: 13 Gru 2005 Skąd: Warszawa
Wysłany: Czw 20 Lip, 2006
wiem o ktorym mowisz.tak ten zloty jest nizuitki.jebak, chyba nizszy od mojego ale o ile sie nie myle to chyba 1.4 bo widzialem go kiedys do przedania na allegro. ja widzialem 2 srebrne.jeden na 14 a drugi na jakis innych felach. ten spod wspiz tez mi znajomy z widzenia ale to chyba 1.4. jest jeszcze taki czarny z ciemnymi szybami z tylu .blachy z bemowa
PS jeszcze widzialem niebieska rajdowke na bialych 14, niejaki Gabrys jak sie nie myle.przylapalem go w katowicach.blachy chyba WN.no i jeszcze druga rajdowka-czarna, poniszczona na 14, w bagazniku lezal jakis numer CKMa