Uprzejmię proszę szanowne grono ekspertów i nie tylko o wypełnienie poniższej ankiety, której wyniki posłużą mi do opracowania ostatniego rozdziału mojej pracy mgr. Ankieta wbrew pozorom jest DLA WSZYSTKICH nie tylko dla właścicieli Subaru czy maniaków rajdów i Subaru (Ci mają specjalną grupę często nie łatwych pytań). Proszę również o możliwe rozpowszechnienie ankiety, im więcej osób tym wiarygodniejsze wyniki. No to do boju i z góry dzięki!
http://www.ankietka.pl/an...ort-polska.html
auto: ...bus
silnik:: jest
moc: jestkm Pomógł: 167 razy Dołączył: 03 Cze 2007 Skąd: z dupy
Wysłany: Pią 18 Lis, 2011
zrobiłem, ale trochę z dupy te ankiety. Przeszkadza mi brak możliwości negatywnego oceniania samochodów. O subaru też złego słowa nie da się napisać (w kolejnej ankiecie).
auto: 106 GTi/Espace
silnik:: 1.6/2.0
moc: 130/140km Pomógł: 8 razy Dołączył: 11 Mar 2008 Skąd: Krk
Wysłany: Pią 18 Lis, 2011
Bart, bo to nie jest ankieta nt. oceny samochodów Subaru (tam na pewno możliwość pojechania po Subaru czy innej marce by się znalazła) tylko nt. jej kojarzenia z rajdami, efektywności tej formy reklamy i nt. paru innych mechanizmów, których zbadanie ma właśnie na celu ta ankieta tak czy siak dzięki!
Gaydek, dzięki bardzo!!, wszelkie fora samochodowo-eksperckie jak wiemy to idealny target na takie badania