auto: Saxo
silnik:: 1.6 16V
moc: 118km Pomógł: 1 raz Dołączył: 16 Wrz 2011 Skąd: ze wsi
Wysłany: Czw 12 Sty, 2012 kierownica do komputera
Nie wiem czy bawicie się jeszcze grami komputerowymi czy już nie, ale może pomożecie Szukam jakieś kierownicy do pogrania w Richard Burns Rally. Nie zależy mi na jakimś topowym sprzęcie za grubą kasę, ale na jakieś przyzwoitej kierownicy na której da rade coś tam pojeździć i która nie rozleci sie po kilku dniach grania. Na alledrogo nie jest tego zbyt wiele, a i to co jest za ciekawie nie wygląda. Możecie polecić jakiś konkretny sprawdzony model? Pytam tutaj bo na innych forach to ludzie mają tyle pojęcia o realistycznych doznaniach z prowadzenia wirtualnego samochodu że szkoda w ogóle podejmować dyskusje
_________________ Nawet koleżanka nie da ci teges co dać ci może Saxo VTS
auto: Saxo
silnik:: 1.6 16V
moc: 118km Pomógł: 1 raz Dołączył: 16 Wrz 2011 Skąd: ze wsi
Wysłany: Czw 12 Sty, 2012
G27 za drogo. Driving Force GT to to samo co Driving Force Pro? I pisze, że to kiera do PS3 - do PC da rade to podpiąć czy nie? Serio pytam bo sie nie znam na takich sprawach wogóle, technicznie to ja jeszcze w Austrowęgrzech jestem
A takie coś jak Tracer Zonda albo Saitek Wibration nadaje sie na coś?
_________________ Nawet koleżanka nie da ci teges co dać ci może Saxo VTS
auto: yaris TS
silnik:: 1NZ-FE
moc: nykm Pomógł: 36 razy Dołączył: 16 Maj 2010 Skąd: Katowice
Wysłany: Czw 12 Sty, 2012
stary bierz Driving Force GT, nic innego lepszego w cenie do 5 stów niema. Wiem bo sam szukałem. Jest napisane, ze do ps3, ale sterowniki do pc są, wystarczy popatrzećna youtube jak ludziska na pctach pomykają