Obecna konfiguracja:
Światła - reflektory z czarnym wkładami.
Wnętrze - fotele kubełkowe + mocowania sparco + pasy spraco.
Zawieszenie - Gwint GAZ + możliwość ustawienia negatywu przód 3 i tył 1 stopień.
Hamulce - Przewody w stalowym oplocie Goodridge, Ferodo DS Performance + dot 5.1.
Przepustnica - średnica bez zmian, poprawiony mechanizm otwierania.
Poduszki skrzyni - Powwerflex.
Poduszki silnika - customowy poliuretan.
Kable WN - Magnecore.
Dolot - wkładka filtra OMP.
Wydech - eltec od kolektora, przelot 2.5" na dwóch tłumikach bez kata.
Felga - 16" OZ Ultraleggera.
Co do zrobienia?
Pęknięty prawy błotnik (nie widać go na zdjęciu bo to nie duża sprawa), pęknięta dolna cześć zderzaka, maska. Uszkodzenia nie przeszkadzają ponieważ jeżdżę tak jak jest, od zeszłej zimy, kiedy to elementy te ucierpiały ale do perfekcji brakuje.
Cena jaka mnie interesuje to 17tyś PLN w powyższej konfiguracji. Na bogato ale performance auta też jest na bogato. Ci którzy znają auto wiedzą że jest prędki.
Przebieg ~ 130 000 km
Więcej zdjęć dodam w weekend, bo z aktualnych mam tylko to.
auto: clio sport
silnik:: 2.0
moc: 171km Pomógł: 30 razy Dołączył: 13 Maj 2006 Skąd: warszawa
Wysłany: Czw 20 Paź, 2011
Stf napisał/a:
Szybki jest to fakt. Szkoda tylko że nie katowany na imprezach hh w 2011 Rudy... wpadłbyś czasami rozbawić towarzystwo!
Właśnie tego żałuje bo auto wg. mnie idealnie zrobione pod zabawy na torze i ulicę a nie miałem nim okazji polatać w tej konfiguracj.
Jeżeli się nie sprzeda to zostanie w rodzinie, siostra przejmie jako seria, graty zostaną w piwnicy a potem odkupie od niej clio
Nie sprzedawałbym go gdyby nie nowe zauroczenie, które jest silniejsze! Obecnie mam e24 633 CSI `78 i jest okazja żeby kupić kolejnego klasyka.
auto: Clio
silnik:: znów jest
moc: ponad stokm Pomógł: 15 razy Dołączył: 07 Kwi 2011 Skąd: WWa
kozak, mój wygląda przy nim jak kupa, wszystko jest seria i wyszło mi ponad 20k po naprawach
tak to jest jak ktoś nie ogarnięty pojedzie oglądać furę bez chłodzącego-wingmana
podsumowując: fura kozak.. brałbym...
silnik:: znów jest
moc: ponad stokm Pomógł: 15 razy Dołączył: 07 Kwi 2011 Skąd: WWa
koooot, daj fotki tej bety!