Wysłany: Wto 03 Kwi, 2012 [F] TT3D: Closer to the Edge (Jazda na krawędzi)
Wczoraj z Gregorym D. mieliśmy przyjemność obejrzeć ten film... dobre kino!
Cytat:
„Motocykle 3D: Jazda na krawędzi” - najlepiej sprzedająca się produkcja dokumentalna w historii brytyjskiej kinematografii. To opowieść o pasji, wolności wyboru i woli walki, której akcja rozgrywa się na brytyjskiej wyspie Man. Już od 1904 roku organizowane są tam uliczne wyścigi motocyklowe „Isle of Man TT Races” - zaliczane do jednych z najbardziej widowiskowych i niebezpiecznych imprez tego typu na świecie. Wyspa jest jedynym terytorium należącym do Wielkiej Brytanii, na którym nie obowiązuje ograniczenie prędkości. W filmie występuje jedna z najgłośniejszych postaci ostatnich lat, 29-letnia gwiazda, człowiek legenda wyścigów motocyklowych Guy Martin. Bohaterem filmu jest także Ian Hutchinson, który na motocyklu CBR600RR wygrał 5 kolejnych wyścigów na Isle of Man w 2010 roku.
Oglądałem, potwierdzam! Walka jest, emocje są, kraksy też są Tylko główny bohater dośc specyficzny, na końcu już ciężko mi się go słuchało. W wtorek obejrzę jeszcze w kinie
auto: 106 S16, Willy
silnik:: TU5J4 1.6 16V
moc: 168km Pomógł: 18 razy Dołączył: 16 Wrz 2007 Skąd: Warszawa
Wysłany: Wto 03 Kwi, 2012 Re: [F] TT3D: Closer to the Edge (Jazda na krawędzi)
AleX_R53 napisał/a:
Wczoraj z Gregorym D. mieliśmy przyjemność obejrzeć ten film... dobre kino!
Potwierdzam!
Kawałki filmu widziałem już dawno temu, a że od lat jaram się TT i obejrzałem chyba wszystko na ten temat co jest na y2b to ten film w 3D jest zdecydowanie z serii "trzeba zobaczyć". Nawet jak ktoś się nie interesuje moto to i tak warto, bo kolesie dobrze dzidują.
3D faktycznie dupy tam nie urywa, ale jest trochę "momentów" gdzie robi robotę.
Polecam, Żanet K.
_________________ "If in doubt, flat out." - Colin McRae