Moze ktos ma jakis namiar, chetnie jakiegos starszego licealiste co zbiera kase na wywczas, studenta, ktory nie chce pracowac w biedronce, bezrobotnego sasiada etc. Ma byc trzezwy, odrozniac kamienie od ziemi, nie zrobic sobie krzywdy grabiami ani nie dostac zawalu. Musi tez miec wiele samomotywacji i grabic nawet jak na niego nie patrze.
Dotychczas nie udalo mi sie znalezc pracownika spelniajacego te kryteria, moze ktos ma jakis namiar? oczywiscie Warszawa, najlepiej prawobrzezna.
ŁukaszS3 Mam wykształcenie jak prezydent mistrz jebaka
auto: EVO V
silnik:: 4G63
moc: 334km Pomógł: 16 razy Dołączył: 20 Lut 2009 Skąd: Ustroń
Wysłany: Pon 16 Kwi, 2012
Tcheslaw?
_________________ "Najważniejsze to ecu ktore leje paliwo i wali iskrą a nie zastanawia się czy misiom na biegunie nie bedzie za ciepło " by eM
Mitsubishi Lancer Evolution V
Fiat 127 MkI
Czesio [Usunięty]
Wysłany: Pon 16 Kwi, 2012
Czesław pracuje w Sando Budownictwo Polska Sp.z.o.o jako laborant więc na tą chwilę dziekuje
przynajmniej student organizator, sadzac po akcencie, to zza buga podczas wojny nie zdazyl sie przeniesc do wroclawia ...
ja rowniez lubie fizycznie porobic, tydzien temu pomalowalem sobie cale poddasze, nie mam jednak 2 dob na grabienie, z fachowa pomoca zamierzam za to trawke i krzaki posadzic.
Zeby nie bylo, ze nie popieram jakas nielegalna emigracje, podjalem probe najecia Polakow, siostrzenca sasiada lat 22 - niestety nie ustal do konca negocjowania ceny oraz jakis czas do sprzatania domu po budowie, bezrobotna corke majstra spod Chelma, niestety "godna" stawka dwukrotnie przewyzszala srednia krajowa.
A serio Panowie jak ktos ma ochote sie odmozdzyc to zapraszam na pw, praca neizbyt ambitna, ale ladne otoczenie mozna sie poopolac jak w weekend bedzie ladna pogoda.
Jak mialem 15 lat 3 prze 20 dni po 14godzin dziennie zbieralem porzeczki zeby kupic rakiete do tenisa, teraz mozna ogarnac w weekend (strasznie sie pogorszylo w tym kraju)