Wysłany: Nie 07 Paź, 2012 LAKIERNIK - Wrocław - okolice
Halo!
Szukam lakiernika we Wrocławiu do dopieszczenia (poprawki lakiernicze) mojej S3, jako że przeprowadziłem się kompletnie nie mam znajomych mechaników/lakierników/elektryków/złotych rączek a chciałbym uniknąć mln złotych jak przyjadę na obcej rejestracji jak możecie kogoś polecić z branży będę wdzięczny.
sprzedać
a po myjni lakier mi odpadł na zderzaku, na mieście przerysowali mi nadkole kluczem i gdzieniegdzie są małe oznaki korozji więc wolałbym doprowadzić to do idealnego stanu
auto: brak
silnik:: brak
moc: 1km Pomógł: 23 razy Dołączył: 24 Lut 2006 Skąd: Wch
Wysłany: Pon 08 Paź, 2012
Kurna ziom robilem kiedyś miniaka dziewczyny na wagonowej za fordem w kierunku DSW i było marnie, później ten sam zderzak malowaliśmy w salonie saab premium z oc sprawcy i też było hujowo, nie mam zielonego pojęcia gdzie we wro jest normalny lakiernik. Mam takiego 80km od Wro ale nie sądze żeby Cię to interesowało z racji odległości Może rabi ma kogoś sensownego w tym temacie.