auto: rs
silnik:: benz
moc: miljonkm Pomógł: 10 razy Dołączył: 15 Kwi 2012 Skąd: kk
Wysłany: Nie 13 Kwi, 2014 wątek szpiegowski dot. clio szrot
z dobrego serca chciałem udostępnić, bo z moich własnych oglądań na podnośniku i wrażeń z jazdy wydawał się spoko, jednakoż eksperci stwierdzili co innego.
wałek, tak więc nic nie polecam, nie udostępniam, bo kupa.
tymbardziej słaba sprawa, ze sam się czaiłem na to auto, a nie wiedziałem, ze to aż taki frędzel, jednakoż sprawa wyjaśniona, ogłoszenie stąd cofam, bo szkoda dawać dalej z takim bagnem.
Ostatnio zmieniony przez karoluPL Pon 14 Kwi, 2014, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: Pon 14 Kwi, 2014
Któreś elementy miało malowane ponownie, ale nie jest spawanie , składane z paru innych i lepione w szopie. Z reszta można dzwonić i się pytać jak ktoś chce
A co do obcych blach to j/w, sytuacja wyszla jaka wyszła, wiec trzeba sprzedać.
Autko fajne, ja chętnie bym takie przygarnął na daily tylko stołki bym recaro wsadził, ale nie mam piniondza aktualnie + już jedno francuskie padło stoi w garażu
akurat jest po sporym dzwonie.... wiec taki z niego zaufany kolega jak ze szczerbatego znawca gryzienia
deska jest z nazwyklejszego clio: sporty miały deskę tzw. flush (czyli jednolitą po stronie pasażera )
brakuje lewej obudowy przeciwmgielnego
Obudowa po stronie pasażera tak samo na handel zrobiona - założony najtańszy nielakierowany zamiennik...
Wysłany: Pon 14 Kwi, 2014
Shymek, szczerze? To tego i ja nie wiedziałem, bo na podnośniku u siebie w firmie oglądałem go od spodu i nim jechałem, plus wierzyłem mu ze nie rzezbiony. Trudno