4x poduszka powietrzna
climatronic
xenon
półskórzane sportsitze
el, szyby
el, lusterka
kierownica multifunkcyjna
dsc III
centralny zamek
fabryczny odpinany hak holowniczy
Dodatkowo:
shadow pak + czarne znaczki
downpipe z kwasiaka 2,5cala (usunięty katalizator)
eibach sportline 60/40
Na lato felgi dare lm 8,5j / 9,5j 18' z oponami dunlop 6-7mm
Na zimę felgi ori bmw 16' z nowymi oponami zimowymi - przebieg ca. 1500km
W bagażniku zabudowa pod podłogą (Nova Audio Intertechnik MDS08 + sony xm3040f + kable Hollywood Energetics)
nadwozie: całe w ori lakierze poza przednim zderzakiem (co dokładnie się działo nie wiem, tak go kupiłem nie mniej jednak poskładane jak należy, spryski xenonow działają, wszystkie spinki pierdółki na miejscu). Poza zderzakiem buda równa ładna bez niespodzianek. Przepolerowana rok temu po zakupie, uczciwie mogę powiedzieć że ciężko znaleźć lepszy egzemplarz pod tym względem.
silnik: Tak jak już wcześniej pisałem w temacie, motor był rozebrany do ostatniej śrubeczki. Nowe wszystkie uszczelki, nowy uszczelniacz wału (corteco) ,nowe panewki.
Przy okazji rozbiórki kupiony set naprawczy teflonowych zaślepek umożliwiający usunięcie klapek w kolektorze dolotowym (urywające się klapki stanowią jedną z najistotniejszych wad tego motoru). Dodatkowo nowe świece żarowe, nowy akumulator, turbina po czyszczeniu i uszczelnieniu na nowo.
Sprzęgło i dwumas kontrolowane przy okazji rozbiórki motoru - jedno i drugie w dobrej kondycji nie ma o co się martwić.
Auto ma się dobrze, nic nie stuka nie puka jest zadbane i całkiem żwawe (jeździ na równi z e60 525d+ 200ps czy mk IV 1.8T 180ps). Na co dzień jeżdżę nim tyle co nic - w tygodniu stoi 80km ode mnie, a w weekendy miesięcznie auto przejeżdża max 500km stąd też pomysł sprzedaży.
Fotki dla zainteresowanych w pimpie.
Cena : 25999zł
(w późniejszym czasie sklece ogłoszenie na oto moto wtedy wstawię tu link)
auto: brak
silnik:: brak
moc: 1km Pomógł: 23 razy Dołączył: 24 Lut 2006 Skąd: Wch
Wysłany: Śro 19 Wrz, 2012
Perełeczka na rzepak w świni i amelinium !
A tak na serio- daleki jestem od wcisnania szrotu po ludziach, gdyby coś mu dolegało opier&^bym go na jakiejś giełdzie czy po cichaczu na allegro. A że generalnie po tych wszystkich przygodach jakie miałem na początku auto wraz z workiem włożonych weń pieniędzy zrobiło się całkiem fajnym bezawaryjnym dupowozem to pomyślałem że może kogoś zainteresować
fajna opcja ten kombiak, trochę kasy wrzucone w auto, więc czysta sytuacja. Gdybym szukał czegoś like that to bym brał w ciemno. Powodzenia w sprzedaży.
_________________ Filozof, Biegacz, Fotograf, Egoista, Cham, Prostak i Humanista
auto: brak
silnik:: brak
moc: 1km Pomógł: 23 razy Dołączył: 24 Lut 2006 Skąd: Wch
Wysłany: Pią 21 Wrz, 2012
Serio ziom to o czym pisze to 4 osoby plus bagaż przewożone na raz - auto nie jest wielkie - to oczywiste ale na codzienny użytek w moim wypadku jest aż za duże. Oczywiście zawsze znajdzie się ktoś komu nawet crafter maxi nie wystarczy, nie mniej jednak wtedy świadom swoich potrzeb nie rozgląda się nawet za 3er