bym Ci sprzedał, ale nie chcę dokładać fortuny do D600 czy D800
po ile teraz realnie chodzą używki D300?
Ostatnio poszedl mi sprzed nosa pełen komplet z 60tys klatek za 1900 z wawy i straszne żałuje bo cena dobra Generalnie 1900-2300 jak się człowiek nie napali i nie kupi pierwszego z brzegu Cena d600 czy d800 to śmiech na sali
106 napisał/a:
D200 nie chcesz?
Właśnie się go pozbyłem Mega maszyna, gdyby nie to że odłożyłem trochę hajsu to bym nie zmieniał.
Aż taki bogaty to nie jestem
Dołożyć 1k a 5k to jednak różnica dla 22 latka, który foto traktuje jako hobby
Zaczynałem od Olympusa e300 za pierwsze zarobione pieniądze,przesiadłem się na d200 to myślałem że oszaleje - taki był zajebisty Teraz chce d300 bo d700 potencjału i tak nie wykorzystam
PiTT napisał/a:
no to faktycznie okazja jeśli za 2k + był
jak ja patrzyłem jakiś czas temu po ile chodzą d300 to poniżej 3k za używkę nie było podejścia
Ponad pół roku temu po tyle chodziły ale ostatnio straszne spadły.Wertuje allegro od 3 tyg to z ceną 2.5k można się bujac i bujać i tak się nie sprzeda... Jakoś 7 msc temu dobry znajmomy sprzedawał super stan za 2600 to też czekał z tydzień na klienta...
Walle napisał/a:
możemy pogadać, czego potrzebujesz, żeby sprawdzić przebieg? Bo ja nie pamiętam, ale jest mały.